lördag 17 juli 2010

Torsdag och fredag med mer syskonmys, badpremiär, stolpremiär och sommarläsning...

ÅH vilken härlig morgon detta blev! =) Kiron kom in till oss, lillan vaknade och vi låg allihop i vår säng och myste en stund...Sen lite gott kaffe och solsken på det! Verkar bli en varm dag igen. Vi ska ju iväg på släktträff om bara en stund, hoppas det blir trevligt!
Enda smolket i bägaren är att Tiril verkar ha blivit förkyld igen, hon har snörvlat så hon väckt sig själv inatt...
Dagen igår blev snart varm, var inte mulet så länge ändå. Ett tag kunde vi inte ens vara ute utan jag passade på att skicka in foton till framkallning...Sen kom M hem, jag sydde lite ute, han snickrade, Tiril fick bada (premiär i poolen, härligt att plaska med benen!!!)och sen gjorde jag tacopizza. Gott!!!
Fick också se lite "Miss Marple" innan sleepy-time, hann dock inte se hela...Jag lägger mig ju med lillan och ammar och sen är det inte så stor mening att gå upp igen för hon brukar slumra lite oroligt ibland på kvällarna...så jag ligger kvar och läser kanske lite i skenet av läslampa istället... Hon äter ju fortfarande på nätterna också, 2 gånger, så det är ju inga hela nätter än.
Go-ungarna igår morse, Kiron vill oxå ligga i spjälsängen...Lillan rör sig så mycket i sömnen nu så oftast vaknar hon på tvärsan och nästan upp och ner i sängen...
Mys i saccosäcken.
Vi har också börjat med hög stol, Kirons gamla Hokus Pokus har rotats fram, den duger så bra så, stabila grejer! =) Vi börjar nog lite sent men har inte känt behovet eller orken att ta in den tidigare.Glad Tiril-banan!
I förrgår, Kiron hjälper pappa att hamra...annars har han tyckt att det låter lite läskigt när pappa står och slår så där, men får man vara med själv så känns det bättre! Min sommarläsning för tillfället...Peter Robinson, en riktigt bra deckarförfattare!!!


1 kommentar:

solokatt76 sa...

Söta barn du har!!

Hon börjar bli så stor Tiril!! =)
Tiden bara rinner iväg ju!

Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...