torsdag 1 juli 2010

Barn som sover oroligt, konstverk och amningshjärna...

Urk, har varit några nätter med dålig sömn nu, och de två senaste beror helt på barnen...igår var det Kiron som var pigg mitt i natten, inatt Tiril...
Ja Kiron var ju hemma från dagis med oss igår...Idag är han på dagis, vi får se för hur länge. Sista dagen!! Till hösten börjar han på en ny avdelning då de delar upp barnen i småbarns- och storbarnsavdelningar. Kiron hör då till stora barn. Som tur är följer iallafall två av de välbekanta pedagogerna med och säkerligen en hög kompisar.
Igår hade han nog inte så jättekul här hemma, men...Han är jätte pappakär, vill gärna att han ska vara med honom hela tiden, men pappa måste ju jobba. Får nöja sig med mig och lillasyster! =)
Han gjorde ett konstverk igår, kom springandes själv och sa att han gjort en fin bil! Titta! =) Lilla tösen som vill stoppa allt i munnen, här är kameran i farozonen...
På denna bild kan man tro att jag har begynnande alzheimers, men jag skyller på amningshjärna... Tiril har omaka sockar och saker dräller överallt. Men det beror på att vi har sån brist på torkplats för tvätten. Det jag skulle visa här är Tirils tunga som hänger ut såhär stor del av tiden, redo att smaka på allt, haha!
Nu fick jag besök av familjen Fahlén/Johansson, ha en bra dag!


Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...