tisdag 20 juli 2010

Bättre natt, längtan och småkryp.

Blev en lite bättre natt inatt. Inte fullt lika sent, hon knoppade nånstans kring 21.30. Före det hann vi se en till "Irene Huss"-film, "Nattrond". Den var bra, gillar oftast svenska deckare, och M har i sommar lyssnat på dem på ljudbok på sitt jobb så han vill gärna se dem. (Annars är han ofta anti svenska filmer, förutom Beck).
Sov till kring 1-tiden, ammade, och sen hade hon jättesvårt att somna om, hostade och hostade och lät så slemmig. Funderade på om vi borde ringa sjukvårdsupplysningen. Men vi lade henne mellan oss (hon sover alltid i egen säng annars, bredvid mig) och till slut kunde hon somna med sin lilla hand intrasslad i mitt hår, och sen sov vi gott till framåt 7.30. =)
Imorse när jag la ut Tirils filtar på golvet var det en liten spindel på dem. Jag gick för att hämta hushållspapper och bära ut den äckliga lilla tingesten, men innan jag hann tillbaka hade Kiron tagit den mellan fingrarna och sprungit ut med den...var nog tyvärr ganska mosad vid det laget, haha! =)
Kiron har längtat efter mormor och morfar hela förmiddagen, de ska strax komma på besök. För nån timme sen satte han sig ute på gräsmattan bredvid uppfarten för att vänta på dem, men jag fick med honom in igen. Han har lekt med lite vatten men frågar titt som tätt efter mormor och morfar. Snacka om efterlängtade. Vi ska äta tacos med dem, och senare idag hoppas jag vi hinner storhandla.
Hade det lugnt och skönt igår, var hemma hela dagen (för en gångs skull...=))
Den här lilla kompisen hälsade på oss "i" uterummet. Igårkväll busade ungarna (Kiron) på sängen. Det mesta som Kiron gör tycker Tiril är jätteroligt, man ser hur hon följer honom med blicken och bara ler när han är i närheten. =)
På tal om efterlängtat så fick jag mitt paket från Znokdesign igår, med de tyger jag velat ha så länge. Ni kan kika i sybloggen för att se dem!

2 kommentarer:

solokatt76 sa...

Kiron verkar inte ha ärvt spindelfobi iallafall då!

mamma sandra sa...

mysigt att han tycker så mycket om mormor o morfar, klart han längtar då=).
oj ja, det där ed att ta småkrypen är visst roligt, men stackarna blir mosade ju!!
Linn tar också o lyser upp bara genom att höra Noah's röst, så roligt det är med syskon på det viset. söta Kiron o Tiril är=).
kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...