torsdag 15 juli 2010

Måndag med parklek och stranden...=)

När barnen är ute hela dagarna borde de sova bättre ju, eller hur? Stämmer inte på Kiron. Jag hade kunnat ha underbara nätter nu eftersom lillan sovit bra jämförelsevis, men...Iallafall, det var dagens klagomål..
Vi försöker ta tillvara på sommaren så gott vi kan fast M inte är ledig...Så vi har gjort mycket de senaste dagarna, igårkväll var vi tex. ut till Nickebo på kvällen och fikade på deras härliga café...Det var inte mindre än 3 andra bebisar där samtidigt som Tiril, kl. 18.30 på kvällen, barnvänligt! Tänk att jag bott här i stan i 13 år och aldrig varit ut dit förut! Men det ska vi ändra på nu... Kameran hade slut på batteri så inga bilder blev det därifrån...och fototokig som jag är ligger jag ju redan flera dagar efter, haha!!!
Här kommer måndagens skörd... Trött i värmen...
Gick till en lekpark och satt och såg när Kiron gungade och lillan jollrade i vagnen...skönt...=)
På kvällen tog vi middagen med oss till Smitingen, havsbadet här i stan! Kiron var ivrig att bada efter maten...hade bildats en liten göl ovanför det betydligt kallare havet som dessutom var ganska vågigt, den var perfekt för Kiron (och massa andra barn)!Vackert...


Kiron springer i vattenbrynet.
Gölen.
Kiron badar i gölen och pappa M i havet.
Hink och spad-lek.
Goa skruttan tycker det är gott med sina strumpor...hehe!
Imorgon följer fler bilder från de senaste dagarna...
Och vi har en massa annat som väntar också, i helgen är det tex. släktträff...Ujuj.
Nu ska jag gå ut i solen igen!
Förresten, när ska man hinna se alla härliga sommardeckare som går nu (spelar in dem...)?! Har ett avsnitt kvar av "Poirot", har "Miss Marple", och nu började ju också favoriten "MORDEN I MIDSOMER"!!!! Dagens i-landsproblem...
Filmade lite på Smitingen..1 kommentar:

mamma sandra sa...

ja usch, så här med sömnen har vi haft problem med snart i 3 månader och om vi bara haft Linn hade det ju varit okej!!

vilka härliga dagar ni haft och så söt Kiron är när han badar=). vi tittar på deckarna på kvällen innan läggdags, men det är lite dumt för det blir lite sena kvällar iaf på det viset;-).

skoj med släktträff också.

kram på er!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...