lördag 31 juli 2010

Go o gla, sommarläsning och leksak.

Yep, lördag idag! =) Blev en mysig kväll igår med god mat och BÅDE Miss Marple och Morden i Midsomer...=) M slutade jobbet tidigt och vi städade innan vi for ner på stan en sväng för att kika på lite grejs till Albin (Ias nya lille) och sen hem och lagade mat.
Tiril är fortfarande lite snuvig (på natten) och hostade lite inatt så vi väntar lite med att hälsa på nytillskottet.
Och idag gick jag upp före de båda andra, och fick en stunds välbehövlig ensamhet...så skönt!!! Har sen hunnit rensa bort lite brallor ur min garderob...
Nu ska vi strax åka ner på Erikshjälpen en sväng...sen ligger dagen öppen! Jag älskar loppisar och skulle egentligen vilja ha en "loppis-dag" då vi åker runt och kikar, men det känns samtidigt lite bökigt, så det blir nog hem igen, sy litegrann, M snickra, och sen ikväll ska vi äta kräftor.
Lillan igårkväll, go och gla´ som bara lillan kan va´!=) Hon hade de gula tåghängselbyxorna jag sydde åt henne innan hon föddes...mycket snart har hon vuxit ur allt jag sydde före födseln, och inte har jag hunnit med att sy så mycket nytt till henne även om det ligger tillklippt några bodiesar osv. Det går för fort!
Man passar ju oxå på när det är lugnt här hemma...Michael Crichton är min nya sommarläsning, spännande! Det är han som skrivit böckerna bakom bla. "Jurassic Park"- och "Sphere"- filmerna. (Den här är oxå filmatiserad, heter "Timeline". )
Rapport från farmor: Kiron blöter ner en massa kläder (fick en vattenpistol, hehe) och har jätteskoj i stugan. När vi pratade med honom berättade han att han fotar en massa med sin kamera (en gammal från mormor). Han fick oxå en stor radiostyrd jeep av morbror Johan (som Johan inte får leka med längre hemma, hehe!) så den lär han ha skoj med!!
Avslutar med en film på lilla skruttan igårkväll, ligger och tränar rösten, fick till några så höga skrik så hon skrämde både oss och sig själv!


Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...