onsdag 14 juli 2010

Lördag efter dopet och söndag, bad, tokskratt och värme!

Dagarna efter dopet har vi ju såklart också gjort en massa, och jag har fotat en massa!!! Här kommer lördag (dopdagen) och söndag, i stugan...

Efter dopet var vi helt genomsvettiga och varma, så det var skönt att komma upp till stugan och slänga av sig kläderna. Samtliga familjemedlemmar tog sig ett dopp!!!Kiron på väg ner till sjön. Mattias och Kiron badar....botten är lite läskig än men M håller på fixa till den fin! Lillan fick doppa benen och rumpan...rumpan var inte populärt, då blev det tjut! Men skönt var det efter doppet!
Sen blev det en underbar kväll då vi satt ute på altanen och bara slappade länge, jag läste lite, Kiron och M lekte och grejade, och Tiril bara var söt och nöjd.
Dagen efter (söndag) fick vi besök av Marianne, hon hade med sig bla. denna söta sommar bodysuit till Tiril!!
Vi for först på en loppis och kikade, blev mest lite böcker till Kiron och nåt pussel.
Självklart badade vi igen, även Marianne. Sen åt vi lunch innan hon for.
Katten älskar stugan och gör sitt bästa för att magra ut råttbeståndet där uppe! Här tar hon igen sig i värmen....Tiril älskar att sitta, kavar sig upp i babysittern...


Här har vi filmat då lilltjejen tokskrattar, är så underbart. Ni får nog vrida på huvudet för att se ordentligt...och min mage har ni ju sett förr, dock med bebis inuti...=)

...fortsättning följer imorgon!

2 kommentarer:

solokatt76 sa...

Härligt skratt!! och härliga sommarbilder!

Tova sa...

Haha guud så gulligt! Är så charmigt med de där höga tonerna när de skrattar ;)

vad trist att din sambo ska jobba hela sommaren :( men kanske blir det lite semester senare på året istället? (kan ju vara skönt det med!)
Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...