tisdag 27 juli 2010

Promenadkisse, mer shoppat och lite filmat.

Hellu!
Vi har precis haft besök av min lillebror och hans tjej Jennie, trevligt med lite sällskap. =)
Annars har dagen varit lugn förutom då Kiron sprang från gården ett obevakat ögonblick och jag fick springa och söka honom i grannskapet...Han var på dagisgården (där jag också sökte men vi måste gått runt varandra)...Jag blir så orolig, och arg!
Idag har jag för övrigt sysselsatt mig med att rensa bort det sista av stl. 62 ur Tirils garderob (byxor o T-shirts som hon kunnat ha lite längre). Och tagit fram en hel del i stl. 74.
Också har Anticimex varit här, men de tyckte inte de kunde bespruta mot myrorna eftersom vi har små barn så det blev pulver...igen, som vi redan provat med själva flera gånger...Men som han sa, är bara att nöta och nöta...

Igår tog vi en promenad på eftermiddagen. Räser var med oss hela vägen, jamade och höll koll på oss... Hon har alltid varit så, går med som en hund. Tiril har blivit så mycket stadigare i ryggen nu och sitter riktigt bra i höga stolen och i babysittern (utan ryggstöd). Tippar fortfarande omkull förr eller senare när hon sitter på golvet, eller lutar framåt som en fällkniv.
Det mesta storebror gör är jättekul! =)

Söta syskon...=)Som sagt...det mesta är kul! Så här körde Kiron runt runt i ca. 30 min medan jag lagade maten igår.

Haha, ni kanske smäller av om ni ser att jag shoppat ännu mer...men om ni då tänker på att jag knappt köpte nåt till mig själv förra året när jag var gravid, så...=) Tiril fick ett par leggings, 30% rabatt från Lindex, och jag två klänningar/tunikor 79.90 för 2 st. =)Så här spännande kan en fjärrkontroll vara om man är 5, 5 månad!
Och såhär lycklig kan man bli om man får smaka på den...

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Gulliga små filmer!!

det är väl bra att du unnar dig att shoppa lite om du har råd!! Är ju svårt att motstå oxå när det är sådär billigt ju!

Själv vill jag köpa nya köksluckor.nu!! men men...
jag säger JAAA
plånboken säger NEEEEJ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...