tisdag 1 juni 2010

Workout, sommarbarn, vikt och bra väder.

Igår var det härligt väder här hela dagen!
Vi satt ute och åt lunch, jag och lillen, och Tiril låg i babysittern i skuggan och lekte med babygymmet...Kiron mumsar macka.
Så fort grannarna mitt emot är ute vill han springa över till dem, och de är trevliga och snälla men jag är rädd att han ska störa, de måste ju få vara ute ifred nån gång, haha!

På eftermiddagen när vi ätit middag gick jag ut och klippte gräset, oftast sköter M det men han ville gärna vara inne med barnen och jag ville gärna vara ensam en liten stund...så vi löste det så! =) Skönt, och det var nog det jobbigaste workout-pass jag fått sen förlossningen, haha! (Men inget workoutpass slår förlossningen, någonsin...!)
Angående vikt så vägde jag som mest med Tiril 95 kg, och vägde före graviditeten med henne 80 kg. Dessa kilon har jag nu tappat + lite till, väger 77,8 kg nu. Före graviditeten med Kiron vägde jag 70 kg, vilket var min trivselvikt, till en längd på 175 ger det ett normalt BMI. Skulle vilja gå ner åtminstonde till 75 kg så har jag normalt BMI igen.

Sovit riktigt bra inatt, första natten på länge som Tiril bara ätit 2 gånger!! Tänk vad härligt det är att sova!
Nu är Kiron på dagis, han var ju hemma hela förra veckan så det var kul att komma dit nu. Vi missade föräldramötet de hade förra veckan, då vi var sjuka... Blir lite ändringar till hösten där, de ska dela upp i småbarns och storbarnsavdelning. Kiron kommer förmodligen hamna i stora, fast han är lite på gränsen då han är född i Oktober.
Imorgon har de gårdsfest på dagis, picknick och barnsång, ska bli kul! Och på torsdag morgon ska jag och Tiril traska till BVC igen!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...