onsdag 16 juni 2010

Tjejfärg, bebis-framsteg, och lite ris och ros till företag...

Hmm...vad ska man säga om att Kiron redan nu vet att rött är en färg som tjejer har och kanske inte killar alla gånger?? Idag när jag klädde honom var det en röd tröja, och han sa "Tirils!" Fast han nöjde sig med att jag sa att det var hans och tog på den utan protester...Men tänk när han börjar protestera? Jag som tycker det är så coolt med rött på killar...

Jaja, en ny dag idag. Har varit iväg till dagis med Kiron. Ammat Tiril och hon sitter nu här i min famn och pratar för fullt, hon gör hals-ljud, ungefär som om hon harklar sig, haha! =) Hon tycker också det är kul nu att suga in underläppen och vifta med armar och ben för glatta livet. Och så snart man lägger ner henne på rygg nu så har hon vänt sig...Hon har svårare för att vända sig tillbaka så jag får springa och vända på en ilsk Tiril titt som tätt.
Igår fick Tiril smaka Majs & Potatispuré, hon tyckte det var smaskigt, åt upp hela smakisen! Kiron fick fota, tycker han var riktigt duktig... =)( Fotot här ovanför) Det här var gott det!

Åh vad irriterad jag blir på dessa PPM-förvaltningsföretag som ringer titt som tätt, har redan bytt nu i år och fortfarande ger inte de andra sig...sist det här bolaget som ringer nu höll på ringa gav de sig inte, jag fick till slut vara otrevlig och ryta i att de skulle sluta ringa (detta var Solidar).

I förrgår kväll beställde vi bläckpatroner från InkClub, och redan igår var de i postlådan, snabbt jobbat!!! Fick oxå en napp i postlådan igår, jag var en av söndagsvinnarna under MAMs vardagskärleks-tävling på fejsan...=) Fick en "Street"-napp designad av Dogge Doggelito...synd bara att den var silikon (och blå), vi använder bara latex...Får se vad vi gör av den...=)

Tack för kommentarerna ang. ny blogg...men som ni skrev, jag bloggar nog här ett tag till. Självklart skulle jag lämna adressen till nya bloggen om jag bytte. Och jag skulle ha kvar sybloggen och tävlingsbloggen här...

Och Ia, nu måste vi ses snart, saknar dig!!! Dumma sjukdomar som härjar...

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...