torsdag 24 juni 2010

Önskar er en HÄRLIG MIDSOMMAR!!!

Ja, nu ska vi snart åka upp till stugan! M har kommit hem tidigare från jobbet idag så vi packar och grejar nu, och ska åka förhoppningsvis strax efter vi hämtat Kiron på dagis. Blir då borta till söndag eller kanske måndag. =) Hoppas på en härlig midsommar med promenader, blomsterplock, kanske årets första dopp, lite ro att läsa, och massa god mat!
Fick en midsommarhälsning som bonusfarmor Carina knåpat på photoshop, bifogar den här! =)Igår tror jag att jag fick eller åtminstonde var på gång att få mjölkstockning, hade knölar i bröstet och det var varmt och ömt och gjorde ont när Tiril åt. Fick en del råd på facebook bla. och löd de flesta, tog ipren, klädde mig varmare, ammade oftare, duschade hett och masserade. Kändes som om jag hade feber inatt, men idag känns det faktiskt bättre så jag hoppas jag lyckades stävja f-nskapet.
Kiron igår, han låg på golvet och tiggde: "VILL HA GODIS!"....=)
Jag tycker att M och Tiril är så lika på dessa bilder, samma leende!
Pappas tjej!...
På förmiddagen igår for vi ner på stan med Ia, jag och Tiril. Blev en ganska snabb men rolig tur på stan, kikade på H&M och Åhlens och Inreda & Sånt... Kom hem med servetter till dopet, 2 m tyg (rea på Åhlens!), en klänning och en top till mig själv och jeans-byxdress till Tiril! =)
Troligtvis tar jag nu en liten semester helt från datorn, vi får se om jag skriver nåt litet inlägg eller ej...Men annars ses vi nästa vecka, med ny frisyr, och kanske nån tävling, för jag ser att besöksräknaren passerat 20.000! =)
Ska spåna på det...

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag Mattias och Tiril har verkligen samma slags leende, hihi. vilken söt bild med krans runt, så fint!!

skönt att du fick bukt med mjölkstockningen iaf. usch, minns fortfarande min där jag låg däckad en hel dag och hade problem att få ordning på den..tur att du lyckades=).

önskar er en riktigt fin midsommarhelg i stugan. ta och slappa ordentligt!! kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...