tisdag 8 juni 2010

Hemmavecka för sonen och att vända sig...

"Hej på er! Här ligger jag och kikar på den där figuren som är lite mindre än de andra typerna jag har omkring mig, han som är så livlig och låter en massa, han är bra rolig ibland han!!!
Tror de kallar honom storebror Kiron...när de pratar med mig iallafall!

Nä, man kanske skulle se en annan sida av världen... Oj, hur gjorde jag det där?? Nej nu blir jag sur, för här var det hårt att ligga!"
Ja, lillan vände sig från mage till rygg igår bara sådär, =) . Nu kanske hon kommit på hur man gör.
Kiron blir hemma hela den här veckan, eftersom han har ögoninflammation och hosta. Ögoninflammationen är ju så smittsam, hörde nu när jag ringde och pratade med dagis att det var fler barn som haft det förra veckan. Kiron sitter här och tittar ut genom fönstret på dagis, tycker nog det är lite tråkigt att vara hemma. Synd att han missar utflykten till Nickebo på torsdag...men men inte så mycket att göra åt det. Hoppas på nya friska tag nästa vecka!
M har också blivit sjuk, förkyld, han har klarat sig ganska bra de senaste gångerna vi andra varit sjuka men nu är det hans tur. Fast han jobbar ändå.
Går och gruvar mig för att lillan ska bli sjuk igen, vi som börjat sova bättre på nätterna igen... =( Det är typiskt mig att gå och grubbla och gruva mig och befara det värsta över saker som inte ens hänt än.
Idag vill vi förresten hälsa stort GRATTIS till Wilma som fyller 3 år idag, önskar vi kunde kommit förbi! Stora tjejen, ojoj tiden flyger!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...