söndag 20 juni 2010

Lugna lördagen...

Ja, förståeligt nog blev det ju en lördag hemma hela dagen för mig och barnen igår...M var iväg en sväng till Birsta och köpte virke till uterummet. Kiron låg och såg en hel del TV, mycket ovanligt för honom. Jag hann sy litegrann och se prinsessbröllopet samtidigt som jag fixade middagen. Blev kyckling, hasselbackspotatis och rosépepparsås. Gott! Kiron drack blåbärssoppa och ville smaka lite kyckling och potatis, och han fick behålla allt! =)
Men trött och slut var han hela dagen, sov middag t.o.m. Här har vi precis ätit middag...bröllopet på i bakgrunden...(för ovanlighets skull hade vi TVn på när vi åt!!) Hihihi, den där pappa-filuren är rolig han!! =)
Sen tog vi en kort promenad, Kiron tyckte det var så kul att få komma ut en stund. Fick vifta lite med hem-knåpad flagga oxå, hehe!
M byggde litegrann på kvällen när jag och barnen lagt oss. Såhär ser bygget ut nu... Ramarna ni ser i mitten är till fönster.
Idag ska vi faktiskt åka till barnens mormor, kära mamma fyller år på onsdag! Ska fira henne idag, och M ska oxå upp och städa deras stuga för vi har planer på att vara där på midsommar.
Kiron verkar mycket piggare, inte still en sekund och sig lik!

1 kommentar:

maria sa...

Hej

Va lik Tiril är mattias på bilden =) kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...