onsdag 2 juni 2010

Köpt vagn: BRIO Happy!! Stan med min syster idag!

Igår kväll när jag var ute och rensade rabatten och M byggde på uterummet, ringde Ia och undrade om jag sett vagnen som kommit ut på Blocket samma dag, och här i stan. Det hade jag inte, kommit ut nån timme efter jag kikat. Bra att ha andra som kikar oxå, haha!
En rosa Brio Happy-07, precis som den vi missade, men inte lika många prylar till! =) Men också billigare. Vi ringde såklart och sen for M och kikade på den, och kom hem med den. JIPPI! Fick en rosa vagn ändå, hehe. Den är jättefin och i fint skick, var bara vagn och extra dyna till men åkpåse och skötväska och sånt har vi ju redan, och regnskydd går att fixa. =) 1500 pix. =)
Färgen ser lite blekare ut än vad den är på bilderna, lite mörkare färg i verkligheten.
Den här kommer Tiril åka som en prinsessa i. =)
Mina goa ungar igår.
Har inte sovit så jättebra inatt, lillan hade svårt att komma till ro riktigt och sov som mest 2,5 timme mellan amningarna... Försov oss imorse, jag måste bara ha tryckt av larmet och somnat om!!
Men nu är Kiron iallafall på dagis, och jag och Tiril ska strax åka/gå iväg på stan och träffa min syster och systerdöttrar som kommer på besök. Vi tänkte kika lite på H&M och kanske äta lunch. Ska bli kul, längesen kusinerna träffades! Om de följer med hem sedan ska jag kanske hämta hem Kiron tidigare från dagis så han får träffa dem också.
Kl. 15 idag är det gårdsfest på dagis med picknick och sång av barnen, ska ta med saft och bullar, mysigt! Vädret är än så länge bra så vi håller tummarna!

1 kommentar:

Maria sa...

Snygg vagn!! =) Passar en liten prinsessa!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...