söndag 13 juni 2010

Fläskläpp, rabarberpaj och dagens smakis!

Denna morgon började skönt...lite lugn morgonstund, lyssnade på ljudbok och ammade, Kiron och M myste bredvid...=)
Sen fint väder och god frukost. Kiron lyckades demolera sin leksaksspis...M har fått skruva ihop den igen, inte lika snygg som förut men funkar! Jag har gjort Rabarber-smulpaj, den är i ugnen...

Men så...Kiron ramlade på sin stol och slog tänderna i läppen...AJ aj och sen dess har han gråtit..! Vet inte hur vi ska trösta honom, för det gör nog väldigt ont, och han är också trött och hungrig men vill inte äta och inte sova..Får se hur länge han orkar.
M är ute och bygger, och Kiron vill gärna vara med honom. Går långsamt framåt, igår blev det ju inte så mycket gjort för vädret var det sämsta tänkbara.
Vi var ner på Coop och veckohandlade, Kiron fick fiska fiskedamm och vara med om godisregn! =) De hade nån speciell familjedag.

På eftermiddagen (sen jag fått lite sytt, =)) kom farmor Haidie och Voitto med fika. Bla. blåbär!!
Kiron blev så glad över besöket! De stannade på middag, vi bjöd på tacos.
Farmor fick testa att ge Tiril lite gröt sedan...tidigare på dagen hade vi testat en ny smakis; Palsternacks & potatis-puré, och jag tror det var ganska gott, hon åt nästan hela smakportionen! =)
Och här sitter hon och farmor och lusläser en bok!Nu ska jag äta rabarberpaj och väga tradera-paket..! Ha en härlig söndag!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...