tisdag 22 juni 2010

Fadderskap, gravida väninnor och midsommarplaner!

Igår kom bästaste vännen Ia på besök. Var längesen nu då vi turats om att vara sjuka...=( Så skönt att bara babbla på ett tag om allt möjligt, äta rabarberpaj och dricka kaffe...Vi såg på vår förlossningsvideo (filmat från sidan, inga nära detaljer,haha!)...Ja herregud snart är det din tur att ligga där, för tredje gången, Ia!! De är i v.35 nu. På kvällen "rosade" jag Ia, dvs. hon fick ett sms från interflora om att hon har en ros att hämta och ett meddelande från mig... Frågade på så vis om hon vill bli Tirils fadder! =) Och det ville hon ju. (Tack för det, vännen!). Den andra faddern har vi inte hunnit fråga ännu...;o)
Fantasin på en 2,5-åring...För den som inte kan se det är detta en tvättmaskin! Kiron har tvättat sina skor oxå, duktiga killen!
Idag måste jag försöka jobba effektivt med lite sömnad, har lite att hinna med innan dopet...=) Och i helgen blir det ju inget sytt då vi ska vara i mina föräldrars stuga, släpar inte med symaskinen dit. Ska vara där torsdag-söndag om allt går enligt planerna...
Vi ska äta sill-lunch på midsommarafton, och sen grilla kött har vi tänkt på kvällen, och såklart färskpotatis (blir nog nån sorts potatissallad), och jag ska göra en "cheesecake/paj" med jordgubbar, philadelphia-ost, grädde och jordgubbskräm...=) Midsommardagen har vi inte riktigt kommit fram till än...Har funderat på rådjursstek men ugnen där uppe är inte helt tillförlitlig så det kan ta för lång tid.

2 kommentarer:

Maria sa...

Vilket gulligt sätt att fråga sin vän om hon vill bli fadder!

Härlig fantasi han har...klart det är en tvättmaskin! =)

Hoppas ni får en mysig midsommar!

Kramen

mamma sandra sa...

vilket roligt sätt att be henne vara fadder på=).

hoppas ni får det riktigt skönt i stugan över midsommar, maten lät ju mumsig!! du kan ju annars göra tjälknöl hemma o ta med. gott!!

vilken bra fantasi Kiron har, men det ser ju faktiskt ut som en tvättmaskin hihi.

stor kram till er!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...