fredag 4 juni 2010

Marknad idag? Kläder kläder...

Idag ska vi ev. gå ner på marknaden och tivolit som är i stan i helgen! Får se om Kiron vågar åka någon karusell. Vill gärna få mig en langos oxå, men kön brukar vara milslång...
Måste oxå en sväng på stan och kika lite. Och mer idag hoppas jag att mitt paket från Stoff och Stil ska ha kommit, ska kika posten strax...men jag vågar inte hoppas för mycket. Får väl ha klänningen jag köpte igår istället för egensydd kjol. =) Tiril har idag ett fint set (skjorta o piratbyxor) hon fick av sin moster Anki med familj! =) Somrigt, från H&M.
Och Kiron har Blandband T-shirt från Me & I och camoshorts jag köpt på bytardag.
Jag gick imorse igenom lillans garderob lite, rensat bort en hel del i stl. 62 och tagit fram en del som varit rätt stort, i stl. 68. Konstigt att det kan skilja så mycket i samma storlekar, på olika plagg!! Byxor kan hon fortfarande ha de flesta i stl. 62, bodies växer de ju ur ganska snabbt...
Och jag drar alltid ut på rensandet, det tar lixom emot att rensa bort de små söta plaggen som hon inte hunnit använda så mycket!

M har redan varit ute en stund och byggt lite på uterummet. Synd att det ska blåsa så.
Inte sovit så bra inatt...blåsigt ute men varmt i sovrummet, Kiron har oxå sovit oroligt.

Imorgon ska vi åka tidigt till Umeå, min äldsta vän (äldsta i den mening att vi varit kompisar sen vi var 4-5 år) tar examen och är nu AT-läkare! =) Kiron ska vara hos farfar och Carina hela dagen men Tiril följer såklart med oss. Min svåger fyller oxå år imorgon men vi ska fira honom nån dag framöver (om det går bra?=))

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...