måndag 31 maj 2010

Vår morsdag!

Min morsdagspresent blev en buske med gula krusbär!! =) Valde den själv...=) Nu har vi svarta och röda vinbär och krusbär i vår trädgård (av bärsorter då,)+ en massa smultron!

Våra mammor fick varsin Edelweiss-rosbuske, vackra vita rosor!
Först bar det av till farmor/Ms mamma Haidie. Mysigt tårtkalas i uterummet...(här jag o somrig lillan) ...och åkande av åkgräsklippare! Kiron var modig och vågade sitta med pappa. Kiron fick kika på de spirande lökarna han och farmor satt sist han sov över där!
Lite jordgubbar som blivit över från tårtan passade bra i Kirons mage.
Sedan for vi till farfar/Ms pappa Roger o Carina, som fyllt 50 år förra veckan. Middag och mer tårta! (Kiron fick inte i sig så mycket middag dock, mer godsaker...)
Farfar o Carina myser med Tiril, M mumsar tårta.
Och sist men inte minst var vi till mina föräldrar och grattade mamma. Fick inte plats så mycket mer tårta i våra magar, ojoj man rullar ju fram. Lillan verkar också lite känslig för så mycket grädde o gott så jag fick vara försiktig.
Vi kom hem framåt 20-tiden och som bra avslut på dagen kissade Kiron på toaletten ordentligt för första gången, med ordentligt menar jag mycket och inte bara några framknipta droppar. =) Däremot så vill han gärna stå och kissa som pappa gör, inte så populärt hos mamma, så nu ska pappa försöka ge honom lite bättre influenser...Barn gör som vi gör, eller hur?
Han har också kissat där denna morgon, och springer nu dit titt som tätt...Heja lillkillen!
Tiril var piggare än vanligt igår kväll, sovit i bilen, men vid 21 gick hon och jag upp, hon visade tendenser att börja gråta och ville inte äta, men jag la henne bredvid mig i sängen, vi låg och filosoferade och tittade på varandra en stund. När hon började gnugga sig i ögonen och halvslumra till så ammade jag och sen sov vi gott!! Så skönt!

Fint väder är det ute idag, måste ta oss ut, suttit inne hela förmiddagen, lite att greja med här vid datorn, Kiron har sprungit lite ut och in men han är helst där vi är...
Känner mig bättre, men inte helt bra, fortfarande lite halsont och hes. Sovit halvbra.

2 kommentarer:

solokatt76 sa...

Låter som en fullspäckad morsdag det där!! Men trevlig!!

Duktiga kiron som kissar på toan! eddie var duktig ett tag och satt på toan men så har han råkat kissa på byxorna och på toan 2 ggr efter varandra sen dess vill han inte prova mera.. =(

Kram

Anonym sa...

hejjaKiron, så duktigt!!
kul att du köpte krusbär, är ju något som jag verkligen älskar!!
roligt att ni har era mammor att fira också o gott med sötsaker=).
kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...