torsdag 27 maj 2010

Blocket-beroende, barnskrik, sallad och dyra hobbys.

Jag har blivit lite Blocket-beroende...söker efter en enkelvagn nämligen. Hade hittat en fin ROOOOSA Brio Happy men den hann säljas, M var så velig. =( Så jag söker vidare. Kikar in varje dag numer.

Hörrni förresten!! Tirils dop blir den Lördag den 10 Juli kl. 12.00, håll det datumet fritt! =) Inbjudan kommer i postlådan..=)

Igår kväll somnade Tiril strax efter 20, tidigare än vanligt. Hon var så trött så trött. Men hon vaknade efter ca. 45 min och var ilsken, ammade men ville inte somna om, kan ha haft magont för hon har (fortfarande) inte bajsat sen i förrgår, bara pruppat en del, och hon brukar bajsa flera gånger om dagen... (Onödig info???=)) Hon skrek nästan en timme innan vi fick henne lugn och hon kunde somna om. Sedan har natten varit ganska bra förutom att Kiron varit vaken en hel del istället.
M har sovit uruselt och känner sig sjuk nu, så han blev hemma ändå. Och han är rastlös och retlig han med. Jag och Kiron klev upp före de två andra, och när jag tar på Kiron blöjan säger han "Grodan äter sallad!" ?? Hihi goa unge han menade bilden på blöjan....tydligen är palmerna sallad. Hahaha!!

Regnet det bara öser ner...gäller det idag.
Har ett paket att hämta iallafall, från Ellos, woohoo! Sen har jag fått beställa lite nya tyger, var jättelängesen jag köpte nya trikåtyger nu så det tryter lite. Blir ju så dyrt när det inte finns nån bra affär i närheten, så nu blev det väl nästan 200 kr/m tyg(med frakt), köpte 2 m. Har man tur får man ut tre plagg per meter (beror på storlek och typ av plagg) , så det kanske lönar sig lite ändå. Också fick jag köpa muddtyg från en annan webshop, så det tillkom ännu mer frakt, men den kostar iallafall "bara" 89 kr/m. (-frakt). Är inte direkt en billig hobby detta jag har, men den är ju iallafall mer "nyttig" än en del andra hobbys iom. att man kan använda kläderna. Hehe upptäckte igår att Tiril växt i bla. hjälmmössan från Meandi som jag köpte i höstas, så nu ska den användas!! Är ju bara när de är små tycker jag som såna mössor passar bra...Säger jag nu, men det kanske är annorlunda med tjejer?

2 kommentarer:

Anonym sa...

hoppas ni snart hittar nån vagn, på blocket gäller det ju att hänga på luren så fort man ser nå't man vill ha=). har oxå fått ellospaketet idag, Dan o Noah är o hämtar just nu.
så söt tiril är i sin mössa=). Noah hade aldrig bra huvudform för såna mössor, men de passar desto bättre på Linn..
rolig Kiron är, klart grodan äter sallad, hihi!!

kram på er!

Anonym sa...

Det finns inte fina tyger på Lust och Fägring då? Eller det kanske blir ännu dyrare än att beställa...
Söt Tiril är i mössan!
/Erika Backberg

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...