torsdag 13 maj 2010

Besök o promenad med mormor o morfar.

Jag sydde lite igår, har lite kläder klara nu som väntar på märkning, bla. vinnarmössorna från min tävling! =) Sagt det förut och säger det igen, det är så roligt och jag mår så bra av att sy!!
Mamma o pappa kom strax efter att jag hämtat Kiron på dagis, till hans stora glädje. =) Och lillstumpan blev också glad. Vi tog en promenad, lite längre runda än förra gången, och Kiron var duktig och gick hela vägen även denna gång!
Liten o stor...=)
Kiron o mormor måste pausa och sitta i busskuren en stund även den här gången! =) Kiron hade så mycket att peka på och prata om, han snarare sprang än gick hela vägen..! =) Det var traktorer och bilar, och hästar, och hästbajs, och blommor, och vatten...osv. osv.osv. ...=)
De stannade på middag sedan, fiskpinnar och potatis. Här charmar Tiril mormor...eller är det tvärtom?
Nu får vi snart besök av Ia med barnen, vi har tänkt gå till nån lekpark så barnen får leka lite...blåsigt ute bara, hurv!

2 kommentarer:

Ulrika sa...

Vad mysigt med promenad med mormor och morfar! Det såg mysigt ut! Vad kul att du fått sy lite , du är så himla duktig, diggar namnet Lillspooky oxå. Säljer du det du sytt? Vad har du till försäljning i sånna fall just nu? Är ute efter en mössa till Frej nämligen. Önskar er en trevlig helg!

Kram!

solokatt76 sa...

Ha ha..tänkte skriva ett blogginlägg idag med samma rubrik som du!! Eddie har oxå promenerat med mormor och morfar idag... Fast jag ångrade mig och skriver imorgon istället för nu är jag så himla trött och seg.

=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...