söndag 2 maj 2010

Trötta nätter, läskiga filmer och vampyr-svagheter...

Usch vilka jobbiga nätter det är nu...inatt åt lillan 4 gånger. Och på kvällen och morgonen en del gnöl mellan amningarna, så sömnen har varit mycket uppdelad. Jag kan inte ligga och amma och kombinera vila med amning, måste sitta och amma, så man vaknar ordentligt varje gång. Blä. Hungrig skrutta.
Annars är allt bra! Vi såg Paranormal Activity igår...hua läskig! Tänkte på den inatt så jag fick väcka M när jag skulle gå på toa, bara så han var vaken..haha! Filmen gav en del olustkänsla, så vi fick ta en promenad efteråt, innan vi gick hem och började se "Twilight-New Moon". Såg inte hela, la mig vid 20.40 med Tiril och ammade... M såg sin film.
Men nu till morgonen så såg vi klart New Moon när vi åt frukost! Kärlek kärlek, ojoj...jag gissar att om jag vore tonåring så skulle jag vara GALEN i Edward, har alltid haft en stor svaghet för vampyrer, har det fortfarande men inte till den grad att jag blir halvkär i dem, haha!
M har åkt och hämtat Kiron och de är på hemväg nu. Vi ska fara iväg en sväng och kika på en tyg-försäljning här i stan, och sen hem för nedvarvning antar jag. Imorgon börjar en ny vecka, på en ny månad...Nästa helg blir Tiril 3 månader!

1 kommentar:

Anonym sa...

oj herrejisses va tiden måste gå fort, tyckte det var nyss du fick Tiril ju! så jobbiga nätter ni har då, har då lyx med Linn som bara vaknar 2 gånger/natt. hoppas det snart blir bättre!!

blir iaf lite full i skratt över att du väckte Mattias, hihi, tänk vilka hjärnspöken man kan få av fel filmer. New Moon är ju så underbar film o jag håller med dig om Edward. våra män har fått konkurrenter, haha.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...