torsdag 31 maj 2012

Intervjuad, fruktmellis, kan själv och film!

Ny dag nya tag! =) Veckorna går ju fort, imorgon jobbar jag igen. I helgen är det dax för marknad och tivoli här i stan, naturligtvis på min jobbhelg...men jag jobbar delat på lördag så det blir en sväng där då.
Sov rätt så gott inatt också. Lovely.
Igår sydde jag klart en tunika till mig själv, grymt nöjd med den, visar den nog imorgon här. =) Så kul att sy till sig själv mellan varven också!
Vi hade också besök av en tjej från tidningen "HärnösandsJournalen" som intervjuade oss om bröllopsplaneringen, och tog en del bilder. Dyker nog upp i sommarnumret om jag förstod det rätt.

Detta är vad jag kallar mellis, smaskens!! Färsk ananas är så himla gott, och vattenmelon är inte fy skam det heller!
(Nä, jag smällde inte i mig allt detta själv, det var framlagt till barnen och jag åt också litegrann ;o))
Titta, nu når Tiril ner till tramporna på trehjulingen, och kan också cykla en liten bit. Hon är för övrigt i denna "Jag kan!" period nu, ska göra allt själv annars får det göras om, klättra upp i bilen, klä på sig, gå själv utan att hålla hand osv osv...;o)
Vi har fått en ny försändelse från LoveFilm, men jag jobbar ju i helgen så vi får se nu under mina lediga dagar istället.  Så igår blev det lite skräckfilm, "Paranormal Activity 3". Var en del skrämmande scener men den var långt ifrån lika läskig som 1:an och 2:an.
Nej, nu ska jag gå och göra något nyttigare...Ha en fin dag!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...