tisdag 1 maj 2012

Vår Valborg!

Dax för min andra natt, sen är jag ledig 2 nätter innan jag jobbar i helgen igen. =)
Haft en trevlig dag idag, sov till 15.30 ungefär, sen joinade jag familjen där de var hos "de nya" grannarna, lärt känna dem idag, de flyttade till sitt hus i September och har en pojke som är ett år äldre än Kiron. Jättetrevliga!! Vi blev bjudna på middag hos dom, grillat, jättegott, och kul för barnen att umgås! Hoppas det blir fler gånger, fast vi bott i huset i 5 år så umgås vi inte direkt med några grannar. Och toppen om Kiron har nån att leka med i närheten!! 

Igår fick vi paket i brevlådan...från Hong Kong. Det innehöll detta set med T-shirt och shorts, som jag köpt på Tradera, med TRANSFORMERS!!! Kiron blev överlycklig.
Igår var det ju då Valborg. Även fast jag skulle jobba så hann vi ju med att äta lite gott, pappa kom och åt med oss, mamma jobbade.
Grillmästaren.
Köpte färdigmarinerad flintastek "för en gångs skull", hittade riktigt fina bitar (tycker annars ofta de är seniga) billigt på Hemköp.
Sen blev det en promenad upp till Majbrasan vid Gerestaskolan, den ligger på vägen till mitt jobb så det passade fint! Kiron var så trött och lite gnällig, uppe sen tidigt, så vi tog syskonvagnen.
Mycket folk och även kändisar där. =) Blev också lite extra glad då jag såg några barn med LillSpooky-mössor!
Ja sen var det ju bara för mig att fortsätta till jobbet.
Vi hann inte med att gratta Hannis igår, hon fyllde 6 år!! M och barnen ska istället dit på kalas i helgen när jag sover.

Blir galen på Hugos sår, det läker aldrig! Försöker tvätta och lägga om ordentligt men han lyckas på nåt sätt få upp det. =(
Knaskisse är han för övrigt..

1 kommentar:

Anonym sa...

verkar som ni hade det fint igår=). god salladen såg ut förutom oliverna då haha. ja fin flintastek är verkligen svår att få tag i nu för tiden, tycker de ser så gråa ut också. gott med grillat annars=)

förstår att Kiron blev glad för Transformers-kläderna=).

stackars Hugo=(. men goare kisse har jag sällan skådat, han verkar ha en kul personlighet iaf haha. hoppas hans sår snart läker iaf!!

kram på er!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...