onsdag 30 maj 2012

Ellosbeställning och ljuvlig sömn!!

Slocknade som ett ljus efter mitt inlägg igår...och fick sova! Blev bara väckt 1 gång av skruttan som behövde stoppas om, ljuvligt!
Sov till 7.30. =)
Sedan har Kiron varit sin extratid på dagis, medan lillan lekte, och jag har sökt kläder på nätet. Var ute efter chinos till Kiron och badbyxor till M, kom sen på att Kiron redan har ett par nya chinos som han fått av farfar och Carina! Perfa! De ska han ha på bröllopet, nu har vi övergett kostym-tankarna, han var ändå inte förtjust i tanken så vi kanske inte ens skulle få på honom den, och dessutom kanske det blir varmt. Chinos, skjorta, väst och kravatt kommer det nog bli. =) Ev. om vi hittar nån billig kavaj.

Men under surfningen så ramlade det ner lite i köp-korgen ändå, från Ellos outlet och rea...2 maxiklänningar till mig!
(Japp Sandra köpte exakt likadan som dig! ;o))
Och 2 farfarströjor till M.
Sen tog jag också 50% rabatt på dyraste varan, som blev badbyxor till M, 115 kr efter rabatten. Känns som om jag fyndat, hoppas att kläderna sitter bra bara! =)
Nu ligger lillan, Kiron ser Mora Träsk, jag ska städa litegrann och sy litegrann, känner att jag har betydligt mer ork idag! I eftermiddag får vi besök av en tjej som ska "intervjua" oss lite om bröllopsplaneringen.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...