lördag 26 maj 2012

Hela familjen hemma igen! =) Loppisfynd och sol-dag!

Ja, som rubriken säger...Ikväll efter middagen (grillad älgbiff, hur gott som helst!) tog vi en promenad i det härliga vädret och passade som vanligt på att kolla efter Tengil. Ingen syn av honom. Men när vi kom hem skulle jag ställa in Kirons cykel i garaget. Fick då en skymt av en skugga under en husvagn som står parkerad på vändplanen utanför förskolan (ovanför vårt hus). Gick dit och kikade under vagnen...möttes av ett par gula ögon och ett "Mjau!!" En svart kisse som satt där under...kunde det vara...? Han skrämdes av Kiron och var på väg bortåt men man såg samtidigt att han lockades att komma till mig, så jag fångade in honom. Och öronnumret stämde, det var vår Tengil!!!
Han har alltså hållit sig i närheten iallafall, men kanske ändå inte riktigt hittat hem. =) Nu har han ätit en massa, druckit en massa, och sen gått efter oss hela kvällen och pratat, totalt sällskapssjuk!!  Lite magrare än tidigare men i övrigt sig lik.
Känner mig betydligt gladare nu!
   
Tidigare idag var vi på Erikshjälpen, köpte lite smått och gott, bla 2 joggingtyger, spetsdukar, bröllopsdekoration (som pärlhalsbandet) och en Astrid Lindgren-bok.

Köpte också denna söta hylla som jag spikat upp i uterummet. Ser lite vind ut men blir nog fint med små krukor eller som sakhylla. =) Innerväggarna är ju för övrigt inte klara i uterummet än, som ni ser.
Vår galet söta skrutta idag, en av 3 ombyten, hon blöter ner sig hela tiden.
Kiron har lekt med grannpojken. =) Han springer över dit och frågar om han vill leka så fort han får chansen. Kepsen som Kiron har (den "blå" pojken) köpte vi idag på H&M, Kiron fick välja själv och ratade allt mamma ville ha.
NU börjar Eurovision!!! Ska hålla tummarna för Loreen så de blir blå! Hoppas ni får en fin kväll!! Over and out från en lättad Hanna som hoppas slippa mardrömmar om bortsprungna katter framöver....

2 kommentarer:

Anonym sa...

så underbart att Tengil kommit tillbaks=). förstår att du är gladare!!

haha så söt Tiril är!! Linn är precis likadan, det blir minst 2 byten/dag just nu, ibland 5!!

Kiron var ju jättefin i sin nya keps=). men jag vet hur det känns, vi var o skulle köpa keps/solhatt till ungarna igår em och Noah ville ha en rosa keps med blommor på (vilket jag sa bestämt nej till så det blev en blå han tyckte var okej) och Linn ville inte ha något alls på huvudet, men lyckades till slut få henne att godta en rosa solhatt. man får välja sina strider ibland, men igår var jag bestämd av mig:-D.

hoppas du haft det trevligt ikväll. kram!!

Maria sa...

Åh vad skönt att katten är tillbaka!!

Det var en oförglömlig kväll igår på eurovision! Helt underbart! Loreen är ju bara bäst! :)

Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...