söndag 13 maj 2012

Söndag: Mora Träsk och 60-årsfirande!

Snacka om att denna helg har RUSAT förbi. Vi har verkligen haft fullt upp hela tiden. Men mycket skoj har det varit.
Idag åkte jag och Kiron (fick åka med Ia, Robin och Albin) på Mora Träsk på Parkaden! Nostalgi, haha såg dem ju när jag var liten också.
Här i spänd väntan....
När de började tyckte Kiron att det var för högt (vi satt nära scenen) så vi gick direkt och satte oss bak på stolar istället, gick bättre.
Min lilla kille skulle aldrig ställa sig och följa med i rörelserna, han iakttar istället. Men kul hade han. =) Köpte lite souvenirer också såklart, en affisch som han satt upp i lekrummet, DVDn "Sånglekar 3", och dataspelet.
Direkt när vi kom hem var det bara att hoppa in i bilen och åka till Graninge, farmor/mamma/svärmor Haidie var i stugan och vi firade henne idag, hon fyller 60 år på onsdag, men då jobbar vi för fullt. Hon fick presentkort, rosbuske och vindruvsplanta av oss, köpt tillsammans med Mats och Hanna. Hoppas på god skörd av mumsiga vindruvor. =)
Födelsedagskvinnan!
Vi åt middag där, jättegod fläskytterfilé, och sen smörgåstårta. Åt så jag kände mig som en boll. Alldeles för gott!
Mats och Hannas vovve Brasse passade lägligt under barnens sittplatser.
Gott!
Nu är helgen slut...Jag är ledig imorgon måndag också, har så på schemat när nattveckorna är slut, skönt. Hoppas på finväder så man kan vara ute lite. M har facklig kurs i 3 dagar i Ö-vik, men ska pendla fram och tillbaka då jag jobbar tisdag och onsdag kväll. Barnen ska också sova hos farmor några dagar denna kommande vecka. =)

1 kommentar:

Anonym sa...

ååh va härligt med smörgåstårta, matmonster som jag är så började jag nästan dregla haha=).

Noah är också känslig för högt ljud och hade nog också suttit still, men kul att gå på det då=). jag har aldrig sett Mora Träsk och inte hört de så värst mycket heller, fick lyssna på Elvis som barn:-/.

härligt med ledighet, hoppas du haft det bra i blåsten!!

kramisar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...