onsdag 2 maj 2012

Deformerat ansikte och reaköp. =)

Inatt när jag jobbade så SMSade M och hade det jättejobbigt här hemma, med Tiril som inte sov... Vet inte om det är sjuka på gång igen, oavsett vilket så blev M hemma med henne för hon skulle inte orkat med förskolan idag (och M nog inte jobbet heller, stackarn!) Jag la mig iallafall och sov. Kiron hade vanlig dag på förskolan.
När jag hämtade honom sa han direkt att han gjort illa sig. Han har ett fult skrubbsår bredvid ögat, och en stor, alltmer blå och växande bula mitt i pannan, syns inte riktigt på bilden, ser värre ut i verkligheten...=(  Han hade hamnat mellan två andra barn som bråkade och ramlat mot rutschkanan, var ju bara tur att ögat missades. Men gladfis är han ändå, kan inte vara "normal" på bild. Jaja, lite deformerat ansikte men ändå världens vackraste pojk!
Varit en lugn dag idag, kort dag för mig då jag ju sovit. Efter maten for vi och handlade på ICA maxi, de hade en del kläder på halva reapriset, så vi shoppade lite, bla. en pyjamas till Kiron för 39,50, 5 fingervantar till kidsen för 14,50, och lite underkläder till oss sjukt billigt. ;o)
Nu sitter jag och ser lite TV, blvit Body of Proof och Desperate Housewives (inspelat). Ska strax lägga mig, trött efter jobbnätterna...

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...