torsdag 24 maj 2012

Vårruset och för mycket negativt...=(

Jodå, jag lever!!! Jag tog det lugnt igår på Vårruset, blev faktiskt så att jag gick hela tiden, babblandes med en tjej som var med i mitt lag (kände bara 1 av dem sen tidigare), hon kom bort från de övriga (gjorde jag med, är ju trots allt 5500 människor och det krävs bara att man kollar bort för en stund, men jag brukar springa själv ändå), hon hade ingen mobil, och det var första gången hon var med, osäker på hela situationen osv. så det kändes bra att gå med henne, fick jag liksom mer anledning att hejda mig också. =) Hon var supertrevlig. Och väl i mål träffades vi ju alla för picknicken. =)
Tog några mobil-bilder...startfältet före oss...(Fyra startfält, "Springa fort", "Springa", "Jogga", "Lunka", de startar med 4 minuters mellanrum. )
Nu är det vår tur!
Peter Siepen speciell som vanligt! =)
Efter trevlig picknick kom jag hem kring 21.30-tiden. Hopp i dusch och sen i säng!
Idag har det ju varit strålande solsken, jättehärligt!!! Har varit ute mest. Tiril hostar fortfarande, men är piggare annars, lite snorig än bara.
Kiron var på dagis idag på eftermiddagen, och sen har han lekt med Tim och en kompis till honom.

Sanningen att säga är jag rätt låg för tillfället, är lite för mycket negativt för oss känns det som för tillfället... Inte riktigt krya men det är man ju van...
Men min symaskin har ju pajat, sen läker inte Hugos sår som det ska så vi måste nog till veterinär för penicillin...
Så fick vi idag stopp i avloppet och måste ringa hit en slangbil imorgon, vad det kalaset går på vette sjutton!
Och så det värsta, Tengil är försvunnen!!  Han försvann i förrgår rätt vad det var, han går inte ut frivilligt men vi har sökt i hela huset så han inte ska vara instängd nånstans. Enda jag kan tänka mig är att han gått ut genom sovrumsfönstret vi haft öppet för vädring, och det blåst igen så han sen inte kunde hitta in igen. Jag lovar, han har varit totalt jätteskeptisk till att alls vara ute, sprungit in så fort han får chansen, men på fönsterbrädan kanske det var mer lockande! Så risken är att han gick ut,  och är jätterädd och inte hittar hem...=( Goskissen.
Vi har satt upp lappar i grannskapet. Ska ringa polisen imorgon och höra om de fått in nån påkörd kisse...=( Vi har ju öronmärkning på honom, hoppas att han dyker upp, men han är ju lite skygg i okända miljöer så vet ju inte om nån kan fånga in honom heller. BLÄ!!! Vill bara gråta... Drömde om katter hela natten som var...
Nej, nu går jag och lägger mig.

1 kommentar:

Anonym sa...

usch gumman, hade önskat jag kunnat åka hem till dig och ge dig en riktig kram <3.

förstår att du har det tungt, är ju ganska många saker som händer!! att Tengil är borta är väl jobbigast antar jag, det känns när en familjemedlem försvinner och man går med ovisshet om vad som har hänt=(.

men ekonomin är också en grej som verkligen kan dra ner humöret!! ni har ju bröllop att tänka på också. hoppas inte notan blir allt för stor idag.

kram på dig!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...