fredag 18 maj 2012

Busy fredag med shopping, födelsedagsfirande, sömnad och god mat.

Vår dag har varit ganska fullproppad...=) Tog såklart sovmorgon imorse, rätt rejäl och behövlig (hade lite skallebank av vin o whisky igår), men dagen blir ju liksom kortare. =)
Inatt tog vi också en promenad mellan de 2 filmerna vi såg (Histeria var rätt läskig), ser ut som om det snöar på bilderna men var bara fuktigt i luften, läckert att det ser ut så.

Idag har jag sorterat lite böcker, M har lagat altandörren m.m., slagit i paket att skicka, var på stan och köpte strumpbyxor till mig och skjorta till M, sen for vi till Johan, Kikki, Hanna och Robin och uppvaktade Kikki i efterskott, fyllde 26 i måndags. =)
Hanna fick denna klänning som jag sytt om efter fostersyster, kortat av och sytt på dekoration. Kul att förnya.
Jag fick lite brorson-mys! 5 månader är lillkillen nu.
Kikki hade gjort jättegod och fin tårta som inte kom med på bild, hon är mycket intresserad av tårtmakande och fick just ett bidrag till tårtkurs av oss. =)
M och lille "bror"sonen.
Du sa vad?!
Mamma o pappa kom också när vi var där. Robin vill testa farmors glasögon!
Sen har vi handlat, lagat Mexikansk köttfärssoppa (såå gott), sytt ett par byxor, och nu myser vi och ser på "The River" äter chips och dipp (oj vad sällan det blir dipp!). Sett Let´s Dance, tycker nog rätt åkte ut. =)
Ha en fin helg om jag inte hinner blogga imorgon, börjar jobba kl. 13! M ska hämta hem goungarna imorgon. Längtar efter våra troll!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...