söndag 27 maj 2012

Morsdag med ute-sysslor!

Hoppas er morsdag varit fin!! =) Jag fick frukost på sängen av min fina familj, och paket, och sen en stunds lugn och ro med min bok. Kärlek!
Paketet innehöll ett fint tyg som M valt ut till mig på Ohlssons, ska bli en klänning eller kjol till mig! Eller kanske tunika...vi får se ;o)
Igår sydde jag mig iallafall en kjol till mors dag! Jag gjorde om ett par gamla byxor jag hade liggandes.
Vi har varit hemma och ute hela dagen och tagit itu med saker som behövts grejas. Jag har fotat kläder att sälja, M har klippt gräset (första klippningen för i år) och grundmålat barnens bord och tallrikshyllan vi köpt för ett bra tag sen.
Jag tog sen itu med rabatt-rensning (4 rabatter+ runt äppelträdet)...Puh, ledbruten. Fajtats med tjocka torra plantor med grova rötter, och fått myrbett...Men nu är det gjort! Vi fyllde sen på med lite ny fin jord.
Efter duschning blev det grillad lax, tredje dagen i rad som vi grillar...sen en promenad (cykeltur för Kiron) innan kvällsfix och nu är barnen lagda, Kiron har dock lite svårt att komma till ro, tror det är ljuset.
Småbusarna i sina pyjamasar!
Nu ska jag och M se "Breakdown", en action/thriller-film vi spelade in igår kväll.
Är lite kyligare ute ikväll, hörde att det skulle bli sämre väder igen =(. M har lyckats bränna sig idag när han klippte gräset så han lär väl frysa ikväll...
Imorgon blir det kvällsjobb!

ÅHHH vilken eufori det var igår när Loreen vann, härligt! Måste ju såklart föreviga ögonblicket! Var ju 13 år sen sist Sverige vann! Bra jobbat Loreen!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken underbar dag du fick=). till o med present, vilken lyx, det är sån't jag själv bara får drömma om;-). härligt!!

men rabattrensningen lät inte som någon rolig grej dock, fy för myror!!

ja mina ungar har också svårt att komma till ro nu om kvällarna för att de vet att det är ljust ute..

svarade dig igår (på mitt förrförra inlägg) inne på min blogg. jag är fortfarande ganska svullen nu, vet inte vad jag ska göra åt det. brukar inte bli sån här av bara mensen.

kram!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...