tisdag 8 maj 2012

Oh oh vad det är skönt att va ledig...Hela dagen igår och även idag har jag mått allt annat än 100% bra, men ingen feber iallafall. Har varit både illamående och förkylningen, huvudvärk, halsont, snuva, och ont i kroppen, tänkt att det också beror lite på för lite sömn... Igår tjurade jag mig uppe trots att jag skulle somnat så fort huvudet nuddat kudden, och mätte tyger för att lägga ut till salu. Blä finns inget tråkigare. Men nu är det gjort! Har idag lagt ut dem till salu, och fått sälja en del redan.

Söte sonen har också gjort sitt bästa för att pigga upp mamma. =)
Han har lekt mer med grannpojken Tim också, i söndags när jag sov var Tim här och lekte, och en stund idag också. Så kul.

Idag kom vi också ett steg närmare bröllopet! Ringarna är beställda!!! Då vi ska smälta ner våra förlovningsringar och använda i vigselringarna så är vi nu båda ringlösa. Känns väldigt naket och konstigt, hajat till flera gånger och tänkt söka ringen, innan jag kommit på anledningen till varför fingret är tomt.
Barnen fick vara hos Kikki och Johan och träffa lillkusinen en stund medan vi beställde ringarna.
Sen for vi hem och grillade (passa på medan det är finväder). Sen kom svärfar Roger och Carina förbi i sin alldeles nyss köpta bil, de var faktiskt på väg hem från Sundsvall där de köpt den. =) Fin!
Jag har suttit och sett lite Desperate Housewives och GCB, och nu ska jag nanna kudden, orkar inte nattsudda så länge idag, för trött och slut i kroppen. Imorgon väntar nattjobb igen, 2 nätter sen ledig helg! 

Avslutar med en bild på skruttan med sin älskade snuttefilt, Kirons kommentar var "hon ser ut som en prinsessa som ska gifta sig". ;o)  

2 kommentarer:

Maria sa...

Haha...söta lilla Tiril, hon ser verkligen ut som en liten prinsessa!

Hoppas du kryar på dig snart, låter inte alls roligt och må så där! Ska du verkligen jobba??

Ta hand om dig nu...Kram

solokatt76 sa...

Ursch vad ni är rassliga hela tiden... =( Känner igen det där för det var typ vår familj förra året. men så trist att aldrig vara helt frisk...

Vad kul att ni återanvänder förlovningsringarna i vigselringarna!!

Inte så lång tid kvar till bröllopet nu ju!

Hoppas du återfår din energi snart och att du inte stressar ihjäl dig!!

kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...