fredag 1 juni 2012

Snyggaste vuxenplagget jag sytt, nya skor och begagnat på nätet!

Uschiamej, huvudvärk idag. Inatt blev en sån där mindre rolig natt, Tiril varit vaken en del. Tur att jag fick sova liiite längre på morgonen iallafall, skulle inte upp vid 6 denna gång.

Här hos oss skiner faktiskt solen ute, men jag har hört att det ska bli sämre. Får se om min marknadstur imorgon regnar bort. Ska nog pusha på M att gå med barnen på tivolit i eftermiddag så de får bättre väder, min bror med familj skulle gå. Min bror Johan den lyckosten har sin första semesterdag idag...eller föräldraledigt har han ju egentligen, men sen semester. Själv har man precis en månad kvar.

Ikväll går jag in i jobb-dimman och kommer ut på söndag kl. 16, haha det känns så iallafall. Jobbar delat imorgon. Ett stort gäng från jobbet ska åka Ådalen 3 (båt med buffé och annat kul) imorgon kväll, hade varit SÅ kul att vara med men jag skulle då behövt ta kompledigt osv, för sent nu. De kanske får en för gungig tur ändå, om det nu blir regn. ;o)

Nu till mitt bästa sydda vuxenplagg, denna tunika är jag grymt nöjd med! Haha sytt 2 plagg i rad till mig själv, rekord!
Sytt efter ett gammalt 70-talsmönster jag köpt på Erikshjälpen. Denna kommer det bli fler varianter av, trivs i plagget så bra, kommer testa klänningslängd m.m. =)
Tyget har jag köpt på Tradera för nåt år sen och sparat till mig själv. Hoppas att det håller bra i tvätten, då har jag fått det perfekta plagget, haha!

Nog med frossande i jag-bilder, jag var bara så nöjd med plagget, blev min stil. ;o)

Igår blev det en liten shoppingtur, köpte skor till Kiron, MYCKET behövligt då han fått använda antingen sandaler eller gummistövlar på dagis... Han valde dessa själv.
Sen fick vi också några paket igår. På Tradera köpte jag denna silverslips till Kiron (innan vi riktigt bestämt vad han skulle ha på bröllopet, men den kommer nog till användning ändå) och den första boken i en Margit Sandemo-serie jag inte läst, sommaren är räddad!
Och från facebook köpte jag denna söta poncho till lillan, hemstickad såklart. =)
Idag fick jag också tack vare svägerskan Kikki hem dessa "Clicks"-leksaker jag köpt på facebook, en stor låda med byggdelar, man kan bygga alla möjliga varianter, Kiron brukar ofta sitta på dagis och leka med nåt liknande dessa, i timmar om han får!
Nu måste jag sära på ungarna som bråkar, ha en bra helg om vi inte hörs!

2 kommentarer:

Monita sa...

Åh vilken snygg tunika! Extra snygg med skärp. :-)

solokatt76 sa...

ja som jag skrev på fejjan så gilla jag tunikan skarpt!! Älskar färgerna!!

älskar även sista bilden på dig!! Så härlig och spontan! Du är så fin!!

kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...