tisdag 5 juni 2012

Veckans agenda och matsedel! =)

Ja, denna veckas planer och matsedel:
MÅNDAG: Ledig dag för mig, hemma och sydde beställning. Middag Kryddkorv/grillkorv och strips.

TISDAG: Jag jobbar kväll, planerar lite sömnad innan dess, behöver få klart beställningar. Svåger fyller år men vi firar honom en annan dag då han inte är kry nu. Middag för M och barnen Chicken Nuggets och ris.

ONSDAG: M är ledig, jag jobbar till 12.30. Dagis stängt. Efter jobbet blir det kanske nåt av nationaldags-aktiviteterna här i stan: http://harnosand.se/kulturfritidochturism/kulturochbibliotek/sverigesnationaldag.4.4ae6800e1373058661a1528.html
På kvällen blir det besök på Klockargården där vår bröllopsfest ska hållas, ska kolla lokaler och porslin osv.!!!
Middag Panerad fisk, potatis och gräddfilssås. Har också tänkt hinna med rabarberpaj!

TORSDAG: Jag jobbar kväll. Planerar mer sömnad (nu gäller det att ligga i!) och annars hemmamys. Middag för M och barnen Fryspizza.

FREDAG: Jobb till 12.30. Städa innan M kommer hem. Systerdotter fyller 5 år, inte bestämt om vi ska åka då och fira henne eller senare i helgen. Se om vi hinner lämna in min brudklänning på kemtvätt.
Middag Tacos! (Till Kirons lycka)

LÖRDAG: Vara nervös över ev. möhippa eller svensexa...(Kom på häromdagen att det närmar sig, man vet ju aldrig om/när nåt händer!) ;o) Middag ej bestämt, men troligen ska jag provlaga nåt till bröllopet, med fläskfilé förmodligen. 

SÖNDAG: Ta det lugnt och skönt. Skriva på festprogram och bordsplacering till bröllopet. Middag blir nog detta, lax är gott och vår perfekta söndagsmiddag!3 kommentarer:

My sa...

Jaa vi ska ju de :) Grattis till er som också ska :) vi gifter oss den 11 Agusti ute i Häggdonger :) Jaa.. nog börjar fjärilarna snurra i magen.. så enormt mkt som ska planeras å fixas :) ni då? vart ska ni hålla till ? :)

My sa...

haha.. såg att du skrivit vart och när :P :)

Tina sa...

Fullspäckad vecka verkligen... duktigt med matsedel...det är jag superdålig på :-S
Bättring behövs.
Ja nu får du vara på din vakt gällande möhippa...men det enda man kan garantera är att den säkert kommer bli en toppendag för dig...
Klockargården..vart var det d låg..känner igen det så väl men kan inte placera det...

Nej nu ska jag sova...hoppas du får en fin nationaldag..
Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...