fredag 29 juni 2012

Sommarlov och (snart) semester!

Idag hade barnen sin sista dagis-dag...=) När jag hämtade dem sa jag att nu är det sommarlov i 6 hela veckor!! Tråkigt sa Kiron som vill vara på dagis varje dag, en stund iallafall...;o)

Tiril hon rotade igenom vintergarderoben och klädde på sig, nog för att det var växlande väder men inte fullt så kallt.
För att fira in sommarlovet satte vi igång "Popular", Kirons favvo. Sen har barnen fått lite fredagsmys med Emil-film, och när M kom hem blev det pizza! Gott! Nu har Mattias semester, sista dagen gjorde han idag...själv jobbar jag 2 nätter till, ledig när jag går av på söndagmorgon! =)
Jag tömde barnens hyllor, herregud vad mycket som samlas, extrakläder och diverse, ändå brukar jag ta hem med jämna mellanrum... Så nu går tvättmaskinen varm.
Idag var valet att pyssla med festprogrammen eller sy på klänningen...kom fram till att programmen är lite mer brådis, så det blev det, och nu är de nästan klara! Ska skicka till syster toastmaster bara ifall hon vill lägga till nåt.

Idag kom också mitt löshår, supersnabbt gick det, köpte i förrgår från ett företag på Tradera, Hårgrossisten! =) Detta är bara såna clips som man sätter i inför uppsättningen.
Nu ska jag strax traska till jobbet...
Förresten, ni som gillar mina LillSpooky-kläder, just nu har jag lite sommar-rea på utvalda plagg, kolla in till-salu-bloggen och etiketten "Sommar-rea", det nya priset står under plaggen.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...