tisdag 19 juni 2012

Lite nytt =)...och stress-bryt.

Den här morgonen har jag haft lite "sammanbrott" över all stress, känns bara för mycket just nu, så mycket att tänka på och planera, och allt ska rymmas i mitt huvud. Sen ska sakerna göras också. Jag är faktiskt inte orättvis när jag säger att allt Mattias i princip behövt göra är att prova lite kläder och ringar, ringa några samtal och jaka eller neka vid några tillfällen, i denna bröllopsplanering. Plus att fria då.
 Att nattens sömn blev urusel gör ju inte direkt saken bättre. Men jag har pratat med mamma och Mattias och nu känns det bättre...Mattias ska bocka av lite grejer på att-göra-listan idag och imorgon, bla. hämta ut ringarna, och klänningen (kemtvätt).

Visar lite nytillkommet i hemmet. Carina och Roger hade köpt lite kläder till barnen vid senaste besöket. =)
Och Kiron ville så gärna ha en hink med förstoringsglas precis som kompisen Tim, så det införskaffade vi. Den har använts flitigt, han fångar helst nyckelpigor!
Sen var vi på Eriks i veckan också, jag lyckades hitta överdragsbyxor/vindbyxor till Kiron, en snygg flaska hittade Mattias, och så "Vampire Diaries"-böckerna till mig! Hehe.
Vi har också fått Ellos-paketet och allt satt fint och behålls, nu har jag klänning till midsommar! =) Kiron har också fått hem skjorta till bröllopet, puh nu räknar jag hans kläder klara.
Nu ska jag stressa vidare!
Ha en fin dag!

1 kommentar:

Anonym sa...

bränn inte ut dig gumman pga stress över bröllopet och andra måsten!! säg till Mattias på skarpen att han också måste bli mer delaktig. men jag vet hur det känns, har upplevt ett bröllop och ett dop med samma känsla av stress och uppgivenhet.

skönt att det snart är semester för dig, i hela 6 veckor, det måste kännas skönt=).

kram på dig!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...