söndag 3 juni 2012

Klipp-premiär för modig kille.

Idag har jag jobbat till 16, har gått bra, men vad skönt det är att vara ledig imorgon! Sen jobbar jag tisdag-fredag igen, men är ledig kommande helg, lovely!

När jag kom hem hade Kiron besök av Tim, de lekte en stund och jag la mig på soffan och däckade nästan av. M stekte hamburgare till middag, och sen blev det bad för kidsen, men först....
...fick vi använda "klipp"maskinen på Kiron för första gången, så nu har han ett antal centimeter kortare hår! Fick muta honom med en klubba, haha, men han har varit lite skraj för att låta oss använda den på honom, klippning med sax har gått bra.
För några veckor sen, "före"bild. =)
God natt!

1 kommentar:

Anonym sa...

har spånat igenom lite inlägg du gjort, jag har inte orkat läsa o kommentera så mycket i det sista, speciellt inte förra veckan när jag var dålig. kul att du beställde en likadan klänning som jag, jag var iaf sjukt nöjd med min, den satt perfekt=).

inte konstigt att Kiron blev lite skraj för att trimma håret. Noah har vants, iofs tycker han ofta om surrande ljud o finner det lugnande konstigt nog så han älskar att klippa håret..fast han blir ibland avis på Linn's långa hår då hon har så fina snoddar och hårspännen=).

låter förresten som att Tiril och Linn är inne i samma slags period. kan själv-det känner man igen;-).

kul att du blev intervjuad, så spännande=).

kram på dig!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...