måndag 11 juni 2012

Möhippan med en hööög bilder!

Ja i lördags blev det ju möhippa...shit vad nervös jag var!  Fick ju ett brev där det stod vad jag skulle göra i väntan på "upphämtning". =) Jag skulle packa med mig lite grejer efter en lista som fick mig att fundera mycket, hehe. Skulle ta på mig lite egna kläder i svart, och sen denna leopard-byxdress, solglasögon och sjal! Tadaa! Hahaha!

Stod sen på bron och väntade, och blev "uppraggad" av en amerikanare, cabbad...var Lenas morbror! Härlig tur genom stan, till stadsparken där tjejerna väntade med picknick och lite uppdrag...=) Och vin. =) Fick sen dricka vin ur nappflaska, haha!
Uppdragen på stan var lite varierande, skulle skrapa ihop till en ros att ge bort till en karl som jag tyckte såg ut som Mattias kommer se ut om 30 år, jag skulle be äldre män om råd hur man blir en bra fru (fick bla. det att om jag är över 1 m från spisen är jag på rymmen!!! ), skulle fota en hund lik Mattias (haha!!), en rumpa lik Mattias (ännu mer haha!!), ett nyförälskat par som liknade oss, ett äldre par som liknade oss, dela ut  10 kondomer till unga killar och önska dem en trevlig kväll, och det mest pinsamma, klippa bort 3 tvättlappar från killars kalsonger. Frågade såklart om lov innan jag gjorde allt, haha! Klarade det, impad av mig själv!
Det fotades ju då också men de bilderna har inte jag, haha kanske är tur det!
Sen for vi till Höga Kusten-hotellet /HornöBerget, tog en kaffe och jag fick svara på lite frågor, sen blev det relax med massa gott!
Utsikten från bubbelpoolen som ligger ute på en terass.

Jag pratar med syster Anki som inte kunde vara med...
Sen for vi till Ias jobb där jag fick behandling med "öronljus", läskigt men kul. Snacka om blääkigt när man ser resultatet, yack!
Jag fick också läsa ett album där Ia skrivit ner hälsningar från gamla kompisar och bekanta, och där kom tårarna, så fina ord. Tack för det ni som hälsat!!

Sen fick jag hårfix och kläder, alla tjejer fixade sig, 50-talstema, underbart!!
Från vänster: Marianne kompis sen barndom, Kikki svägerska, jag, Lena kompis sen barndom, Ia bästa vän sen tonåren, Camilla kompis sen tonåren, och Maria syster. =)
50-talslooken, jag gillar! Använder ju typ aldrig läppstift annars.


På väg ner till Hamnkrogen, vi hade väldig tur med vädret, perfekt!
Hamnkrogen.
Ia och jag.
Kikar på menyn.
Syster, Marianne och Kikki.
Var tog solen vägen?
Då tände de infravärmare, och så fanns fleecefiltar att låna. =)

Kaffedrink, mums!


Camilla och Lena.
Efter 23 så var det jag, Marianne och Lena kvar, vi satt tills de stängde, hehe.
Var nåt skränigt reagge-band (?) "Ska´n´ska" som spelade efter 00, inte min musik men de var roliga! (Jag gillar reagge men detta var reagge i stackato-takt, inte den där gungiga )
Hade en suuuperhärlig dag och kväll, helt perfekt möhippa man kan inte önska sig mer!! Underbart! Tack mina fina kompisar och släkt!

3 kommentarer:

Monita sa...

Ser ut som att du hade en toppendag/kväll. :-) Är glad att jag slapp möhippa när jag gifte mig för jag gillar inte alls att bli utsatt för såna saker, men tycker det är desto roligare att se andra bli firade. :-)

Anonym sa...

vilken härlig möhippa du fick=)!!! förstår att du kände att det var underbart. och vilka svåra uppgifter du fick, du är modig som fixade de kan jag ju säga=). vet inte om jag hade vågat det hihi.

kram!!

Maria sa...

Vilken härlig möhippa! Förstår att du är nöjd! Roliga uppdrag fick du också, inte alltför extrema tycker jag! Vilket är bra! ;)

Det ska vara en minnesvärd dag att komma ihåg och det lyckades tjejerna med!

Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...