onsdag 6 juni 2012

Nationaldagen!

Jobbade idag till 12.30, sen hämtade familjen upp mig och vi for ner på stan för att kika på firandet. Vi var rätt tidiga, men det var aktiviteter som "utnämn Härnösandsbakelsen" (orkade inte vänta i kön!!) och "Kika in i brandbilen". Kiron vågade inte kolla så mycket där... ;o) Men vi skrev en önskan på en önskeballong som de ska skicka upp i himlen med massor av andra senare idag (16.00), och vi kikade på en spelmansorkester vid rådhuset.
 


Hade tänkt köpa en mjukglass men i stort sett hela stan var stängd så det blev ingen...
Vi kikade på brandbilens kranlyft innan vi for hem, vädret hade blivit sämre (som synes på bilden) och vi frös lite, hem till uterummet och tog en glass istället! Orkade inte stanna för "Smultron och Sång" (barnsånger) på Mellanholmen och fortsatta aktivititeter senare.
Snart ska jag laga till middagen, fisk och potatis (men nu är det soligt igen så man får lust att grilla), senare ikväll ska vi till Klockargården!

I postlådan igår kom nytt LoveFilm-paket...en Hanna-film, "I don´t know how she does it" som jag får se själv, och "Twilight Saga-Breaking Dawn del 1"....IIII! Såg ju den på bio men ser fram emot att se den IGEN med min älskling, nu på fredag!
Ha en fortsatt fin nationaldag!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...