onsdag 17 mars 2010

Pappas pallisonger, roligt att sy och ilsken bebis.

Jag hann sy lite igår, jippi! Bara lite lite men iallafall, åh det är så kul. Så nu har jag iallafall påbörjat sömnaden av Kirons gardiner.
Hu vad det var kallt igår! Kom lite snö också! Men en promenad blev det ändå, efter att vi hämtat Kiron på dagis. När vi kom in utbrast han "äta mat!" Nån som var hungrig? Jag grejade en god frukt-tallrik till honom som han fick mumsa i sig, och se på Barnkanalen. =)
Medan jag sydde, vi var alla tre på övervåningen och lillan fick kika lite på baby-gymmet, så hoppade Kiron i vår säng och hojtade "pappas pallisonger!" (kalsonger)...Haha, M hade ett par nyköpta kalsonger som låg framme...=) !Så här ilsken kan man bli om mamma står och fotar istället för att slänga fram maten!
Är så roligt att ligga över axeln och bara titta när vi går omkring...


Tiril hade magont inatt, låg och gnydde och skrek till och pruppade och åmade sig...lilla stackarn, misstänker att det var pannkakorna med grädde som jag åt igår...Fy mamma! Men hon har tagit en liten sovmorgon nu istället, sov när jag och Kiron klev upp, och nu är Kiron på dagis.
M ska jobba över idag nån timme. Ska fixa korv och mos till middag, ah vilken lyx va?...;o)

2 kommentarer:

Anonym sa...

då har du två små hungriga ungar omkring dig på dagarna=). Tiril såg faktiskt rätt söt ut när hon skrek, lika skär som kläderna. stackars liten som fick magont.
korv o mos duger väl utmärkt, så kräsen får man inte vara;-). kram på er!!

solokatt76 sa...

Gud hon ser ju jättestor ut Tiril i den mening att hon ser ut att vara "gammal" åldersmässigt och inte tjock (om du förstår vad jag menar) =)

Hon låg ju nyss i din mage!! Vad hon har växt på sig och blivit stora damen redan!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...