onsdag 31 mars 2010

BVC-besök och födelsedagsgäster!

BVC-besöket igår gick jättebra, läkaren kikade på Tiril och allt var bra. Lilla stumpan växer bra, 700g på 3 veckor, hon väger nu 5685 g och är 59 cm lång. =) Hattmått 38.8 cm.
Det gick ingen buss hem så det blev att gå båda vägarna. Gick bättre denna gång, blev inte fullt så slut som förra gången. Och härligt väder fick vi också, sol och varmt så jag svettades!
Kom hem precis i tid att hämta Kiron på dagis. Då satte vi snart igång att måla bla. en fin teckning till farfar och Carina som M berättat skulle komma på besök. =)

Ms bror Mats och flickvännen Hanna kom strax också och grattade M! Kiron var överlycklig för allt besök, pratade innan de kom om "Kanina"....hehe, först förstod jag inte vad han menade, men aha, Carina! Kiron myser med Hanna.
Mats och Roger försöker förstå sig på en pekbok...;o)Kiron och Tiril fick också paket av farfar och Carina som nyligen kommit hem från sin bröllopsresa i Egypten. Inslaget i Bamse-presentpapper!
Och de fick varsitt påskägg med kläder, lämnade åt oss att fylla med gotta så det inte blev nåt "otillåtet", hehe. Farfar får snusa på Tiril för första gången! Här ligger man bra.
Carina, Tiril och Roger...=)
Lite senare fick vi också besök av min bror Johan och fästmön Jennie. =)
Vi hade ingen tårta, utan det blev glassbomb med maränger och chokladsås till alla istället. Mums! Kiron fick sockerrus och var väldigt uppe i varv, men som tur var så somnade han bara lite senare än vanligt, efter lelle och läsning.
M fick i present bla. whisky och bidrag till uterummet, jätteuppskattat båda delarna!

Jag tror Tiril har nån växperiod för inatt blev det inte ens 3 timmars sömn i sträck vid nåt tillfälle...är trött men man klarar sig ju alltid ändå...
Kiron är på dagis och jag har en fåfäng förhoppning om att hinna åtminstonde börja planera nåt sy-projekt. M jobbar över idag, vi ska äta köttfärsgryta från igår till middag.
Och ikväll börjar ju "Arga Snickaren" igen, JIPPI!!!!
Imorgon är Kiron ledig från dagis och till veckan går han bara onsdag. Tänkte promenera ner till stan med barnen imorgon på eftermiddagen, vi får se hur det blir.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...