tisdag 2 mars 2010

Nervös, glad, orolig....

Åh shit vad nervös jag är, men samtidigt glad!!

Mattias ska iväg och jobba imorgon!! GAH, han har varit hemma i över ett år nu! (Iofs. föräldraledig först, men stämplingen...ja, det har han nog gjort 1 år). Hans gamla jobb ringde och behöver extra personal Mars ut! Känns superkul, och pengarna är SÅÅÅ välbehövda, men jag ska vara ensam med våra TVÅ barn för första gången! Låter säkert superlöjligt för er som är van, men jag är inte van så det är en helt ny situation. Vet inte hur många gånger jag tänkt hur bra jag har det som har Mattias hemma, nånting bra med arbetslösheten iallafall.
Nu har vi ju också Kiron hemma från dagis denna vecka...men nästa får han nog börja, har då varit hemma 6 veckor... Och jag lovar att Kiron ger en fullt upp!

Jag kommer nog vara mycket trött framöver...
Tiril i landskapsbody jag sytt.
Vi har också fått papper om att ringa och boka tid för fastställning av faderskap, så M blir laglig vårdnadshavare till Tiril också, och hon kan bära hans efternamn som vi vill. Goskruttan ligger och kikar på sin skötbordsmobil, mycket fascinerad av den och riktigt skiner upp då hon ser björnarna!

Min tanke då idag är att jag kanske kan hinna sy klart en omlottströja jag inte gjorde klar innan Tiril föddes, bara kantband som fattas. Vill ju ha den klar innan hon växer ur den...Idag har hon en bodysuit jag sydde innan hon föddes, lite stor än.Symaskinen har haft en lång vila nu, jag har varit in i tygförrådet ibland och klappat på tygerna och fantiserat lite om söta små sommar-klänningar...

2 kommentarer:

Maria sa...

Fina och söta kläder du gör! Hon är ju så sockersöt lilla Tiril!

Förstår att det blir en stor omställning när du blir ensam med barnen på dagarna när du inte är van...men det kommer du nog in i fort..! ;)

Kram på er!

Tova sa...

Åhhh så söt :)

Ja, det känns skönt att veta att andra gått igenom samma sak... vad roligt förresten, jag köpte den där boken precis innan du tipsade om den och skrev nyss ett blogginlägg om hur bra den var :) Förstår mycket bättre nu, och det känns skönt att läsa att allt det "jobbiga" är en naturlig del av utvecklingen.
Hoppas du har en skön tisdag :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...