torsdag 25 mars 2010

Lugnt här

M är fortfarande hemma, men imorgon måste det bli jobb!Fy vad less jag är på att vara sjuk, man har ju ingen ork och går omkring och fryser och är matt, också har jag yrsel också, nästan som under graviditeten! Blä. Men jag mår iallafall bättre idag, men M och Tiril är sämre. Tiril har varit gnällig hela dagen och sovit lite, lilla stackaren. Snörvlar en hel del och hostar.
Kiron är busig som bara den och kastar prylar...Typiskt när man inte orkar följa hans tempo. Han har hostat inatt men verkar annars må bättre, inte lika snorig och så. Senaste dagarna har nog mest bestått av TV-tittande, förutom faderskapsbekräftandet då. Galet det där egentligen, M har liksom inget att säga till om förrän jag godkänt han som pappa till våra barn!? Liten snuvig tös.

Gjort ett ryck nu här hemma och röjt undan lite, kokat nappar (vad de har en tendens att försvinna, förresten, nästan som strumpor!) och vällingflaskor, gjort våffel-smet och M och Kiron är nu iväg och handlar litegrann. Är ju våffeldagen idag så våfflor ska det bli! Se om man fått tillbaka smaksinnet nåt...=)
Idag fyller ju också min gamla bästis Lena 29 år, grattis till dig gumman! Vet inte hur man säger grattis på norska men det kanske är likadant? Ojoj, vad vi är gamla, nästa år blir vi 30! Tänk när vi satt och kastade blickar efter de snygga killarna i skolan som 14-åringar...längesen nu! ;o)

J-la tråkväder är det ute idag, kanske lika bra.
Jag har så mycket jag skulle vilja ta itu med men inte orkar/hinner... Prioriterar att vila framför TVn mer. Ikväll är det Vampire Diaries! =)

1 kommentar:

Maria sa...

Vad jobbigt ni verkar ha det med förkylningar. Hoppas ni kryar på er snabbt!

Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...