lördag 13 mars 2010

Lördag, bara jag och Tiril hemma

Inatt fick jag sova ganska bra, om man jämför med tidigare nätter iallafall! M var på jobbet när jag och barnen klev upp. Tiril bajsar igenom varenda natt så hennes sov-filt tvättas och tvättas och tvättas...=) Detta plus att hon små-bajsar nästan varenda amning på nätterna också...Går mycket blöjor! Kiron har mumsat lelle och macka och sen kom min lillebror och hans tjej och hämtade honom, han ska få vara med dem och åka bob idag, grilla korv m.m.! Hoppas han får det roligt! Är så svårt att veta hur mycket kläder man ska packa på honom nu när det är plusgrader med ändå kallt, och han ska ju ändå vara ute ett bra tag.
M kommer hem från jobbet vid 12-13 tiden, då tänkte jag höra om vi kan ta en sväng till Eriks (hinner ju aldrig med det nu när han jobbar !=)) innan hans lillebror Mats med tjej Hanna kommer förbi och hälsar på.
Till middag idag ska vi äta kycklingklubbor och ris...ikväll blir det väl Melodifestivalen, får se om jag kan se hela eller om jag får spela in och se imorgon! Igår kom som sagt Ia och barnen förbi en sväng. Gud vad tre barn kan röja!
Tiril var populär och Molly och Robin vill gärna hålla och klappa henne...de längtar efter sitt eget småsyskon! Ia har gått halva tiden i graviditeten nu, kommer gå fort.Ia hade med sig "Sock-ons" som vi fick testa på Tiril, man sätter dem utanpå strumpan för att hålla kvar dem, och de fungerar jättebra! Hennes små strumpor faller annars av hela tiden!
Nä nu är det väl bäst man får nåt nyttigt gjort innan nästa amning, och resten av familjen kommer hem. Hade gärna börjat sy lite på gardinerna också...jaja, vi får se vad vi hinner!

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Vilka fiffiga sockgrejor!!! Visste inte ens att det fanns såna! Kommer ihåg att det där med att få strumporna att sitta kvar på småfossingarna inte alltid var så lätt!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...