lördag 6 mars 2010

Lördag!!!

Härliga lördag!!! Fick sovmorgon imorse...skönt!
M har också rengjort lite i köket, härligt med intiativrik karl! =)
Nu väntar han och Kiron ute på att Tiril ska amma klart så vi kan gå ut på promenad i den härliga vårsolen, jag hoppas verkligen detta väder fortsätter!! Så underbart, 5 plus i solen, 2,5 minus i skuggan...
Senare idag blir det vecko-handling inför kommande vecka, extra viktigt nu när man inte hinner handla på vardagarna (jag har ju inget körkort..)
Bild från igår när Kiron åt mellis, i vanliga fall får man inte sitta på bordet i denna familj, men när mamma vill ha det lite lugnt för amning av lillasyster så får det väl gå an... Igårkväll när vi såg Let´s Dance och Tiril myste hos pappa så fick hon lite svårt att skärpa blicken när mamma fotade, haha!! =) Och vilken hemsk blixt!
Idag är Tiril söt i en gul klänning som är efter mig och mina systrar!Ikväll blir det TV, ska se Melodifestivalen Andra Chansen! Sen sova sova sova säng säng säng.. tidiga kvällar gäller för mig nu...!

Glöm inte att några av mina auktioner går ut imorgon om ni är intresserade av något!

2 kommentarer:

Anonym sa...

men gud vilken blick Tiril hade=). så söt skruttan är alltså!!
ser att ni har liknande upplägg på dagen som vi då, får passa på att vara ute lite i solen när det väl är nån ute;). kram!!

Maria sa...

haha! Härlig bild på Tiril! =)

Känner igen det där så väl med att visa regler tänjer man på lite när det blir fler familjemedlemmar just för att få lite lugn och ro! =)

Idag har det varit en super duper fin dag!
Jag ska också sitta klistrad vid andra chansen ikväll! =)

Kramen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...