fredag 5 mars 2010

Fredagsfina barn, promenader i solsken, besök och dyra hyss...

Sitter och ammar och har slängt i mig frukost, då jag och Kiron hann vara vakna en liten stund själva idag innan Tiril vaknade.
Vill visa mina fredagsfina barn! =) Tiril har lite unisex idag ;o), med Judas Priest-body från "Rocker Bye Baby", och velourdress från H&M ärvd efter storebror.
Kiron har polotröja från Lindex, linne från Blingo och jeans från Kapp Ahl...=)
Lika vackra ögon som storebror!

Idag är det inget dagis för Kiron, utan vi ska vara hemma tillsammans hela dagen! Blir väl kanske nån promenad idag också, om det bara blir lite varmare.
Till middag blir det spaghetti o köttfärssås, lyxig fredagsmiddag! ;o) (Min favvo-mat iofs, så den duger utmärkt!)

Blev en promenad igår efter dagis och mellis, härligt väder, blåste litegrann som alltid i denna stad, men annars underbart skönt. Hade gått längre om inte lillan blivit hungrig...

Kolla in snömassorna på bilden, hur ska detta någonsin kunna smälta bort!?
Kiron myste med Bä i vagnen och solen!

Vi fick besök sedan av min bror Johan och hans tjej Jennie, de hade med sig McDonalds-mat (= "bulle"! på Kiron-mål)...Gott!! Var roligt med sällskap.

När M kom hem gick kvällen fort som vanligt, förstår inte hur man ska hinna med allt. Kiron hann dock med hyss, han la en av våra bärbara telefoner och Ms mobil i mikron och startade...så nu är de paj, och vi har inga pengar att köpa nya. Ungen är så haj på allt tekniskt...Tur M har en extra telefon, dålig och med annat nummer dock, så om ni försöker ringa honom vet ni varför han inte svarar! =)

2 kommentarer:

solokatt76 sa...

Mums!! Grillade telefoner lät ju hur smaskigt som helst..... ;P

Eller inte...

Ursch ,man vet inte om man ska skratta eller gråta när sånt där händer. Telefoner är ju egentligen världsliga saker men man blir som lite handikappad när man är utan!

kram

Maria sa...

Oj, det var inte dåliga hyss han har för sig! Det är otroligt vad barn kan få för sig att göra ibland! =) Jag vet då mellersta barnet alltid har nåt fuffens för sig...

Här har det varit underbart väder som vi tagit vara på idag! Strålande solsken och -5 grader! Härligt med en mysfredag, jag brukar försöka ha barnen hemma varje fredag, är så skönt att slippa stressa! ;)(Går ju bra när man pluggar hehe)

Kramen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...