onsdag 24 mars 2010

Sjukstuga fortfarande, faderskapsfastställan och nya gardiner!

M är hemma idag också med oss sjuklingar...usch vad jag mådde dåligt inatt, totalt yr och alla rörelser kändes typ tunga och som om nån annan gjorde dem, tappade mobiltelefonen i golvet när jag skulle kolla vad klockan var, osv... Orkade inte ta temp då men...hade ju en del feber igår på dagen så.
Och lillan snörvlar, glad ändå att hon ätit bra, ätit tätare än vanligt tom....och Kiron hostar.

Strax ska vi iallafall åka och bekräfta Mattias faderskap för Tiril, bokat sen flera veckor tillbaka så det känns som om det kan vi inte ställa in.
Förra veckan blev jag klar med och satte upp de nya djungelgardinerna i Kirons rum, de funkar väl bra att byta med iallafall när han har djungeltema i rummet och vill fortsätta med det. Enklast möjliga kappor, är så smala fönster där så paneler eller längder funkar inte.

Blev ett par kuddar också...meningen är att sängen ska ha djungel-gosedjur också men de får aldrig ligga kvar utan Kiron bär ner dem till lekrummet, hehe...=) Så därför ser sängen så bar och tråkig ut.
Dagen igår blev ju så lugn den kan bli...vi såg en del TV och lullade på här hemma. Här är Kiron i vagnen nyss inkommen efter lunchvilan...=)Med kisse!
Sötnosen idag...notera den fina kräk-fläcken vid sidan om!

2 kommentarer:

Tova sa...

Åh, gud så fint ni har hemma! Riktigt snygg barnsäng :)
USch, hoppas ni kryar på er förresten, verkar som många åkt på en vår-förkylning nu :/
kram

Ulrika sa...

Åh gud vilken fin gardin du har sytt!!!! KANON FINT! JÄTTE FINT OCH HÄFTIGT TYG!!!Tråkigt att ni är sjuka hoppas att ni snart blir friska. Så söta era barn är. Jätte söta och vad lika dom är. Ha det så bra. KRAM!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...