fredag 19 mars 2010

Thank God it´s Friday!

Jippi, fredag igen!!! HÄÄRLIGT!! Och imorgon är det bytardag, woohoo! Jag ska åka dit med Ia, så det blir rätt tidigt (hon gillar att vara i extremt god tid.)
Blir första gången jag är iväg från Tiril, om så bara för nån timme.
Sen har vi ev. tänkt kika lite på stan, lilla familjen, längesen man var där nu...
M jobbar sista dagen för denna vecka...jag har lagt in beställning på lite lösgotta när han åker hem!
Själv skräpar man omkring här hemma med barnen...ska ta en svängom med dammsugaren senare, göra lite helg-fint, så mycket jag hinner. Till middag idag ska vi äta "Alfons Carbonara"...=) Såhär tycker sonen att frukostmackan ska intas nuförtiden, sittandes (?) vid diskbänken.
Dotter söt och nyammad.
Igår fick Tiril ha hem-sytt igen, av mig denna gång. Den här omlottströjan bandkantade jag efter att hon föddes, jag ville se om det var en tjej eller kille där inne... =) Blev med rött kantband och hade redan sytt matchande byxor!
Ser så tankfull ut, undrar vad som försigår där inne i hennes lilla huvud?
När Tiril låg under gymmet ville Kiron också det, så när jag lagade middag igår låg mina två små ungar under gymmet och var söta!
Snäll storebror som är försiktig med lillasyster...och vad många blöta pussar hon fått de senaste dagarna!! Hämtat Bä som också ska ligga under gymmet...

2 kommentarer:

Anonym sa...

nämen jag måste säga att hon är såå himla gullig o charmig tillsammans med brorsan sin=). vilka pliriga ögon hon har!!
härligt för dig att komma iväg, låter som att Ia är lite som mig då, hihi. hoppas ni hittar en massa fint då. ha en trevlig fredag. kram!!

Tova sa...

Åh söta bilder! Så roligt Kiron måste tycka det är att ha fått ett syskon :)

Hehe ja, det verkar extremt individuellt det där med "utvecklingsstegen" bland olika bebisar... men som det också står i den där boken, ens barn kan ju vara tidig i vissa områden och sen i andra ;) skulle ju faktiskt vara konstigt om alla var exakt likadana!
Hoppas ni haft en riktigt skön lördagskväll!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...