tisdag 23 mars 2010

Tiili-sysser, förkylning fortsätter och handavtryck...

Ja, sjukan fortsätter...mår ännu sämre idag! Känner mig helt orkeslös och slut och halsen känns som ett sår... M är hemma från jobbet och vabbar med Kiron, som hostat mycket inatt. M är också mer förkyld nu men mår bättre än mig, verkar det som. Tiril fick näsdroppar inatt, tur att vi köpte hem i söndags. Så här söt är lilla skruttan idag! Jag älskar bodysuits på bebisar!!!
Kiron vill gärna ligga bredvid henne under gymmet, han säger "Akta dig, Tiili-sysser!" och drar henne på filten åt sidan så han försiktigt ska kunna lägga sig bredvid...=) Tiili är Kirons sätt att uttala Tiril, och det är ganska lustigt eftersom Tiili var vårt andra alternativ på namn till henne, det finns med i "Sagan om Isfolket" som också är av Margit Sandemo, och betyder "Lilla Blomma".M jobbade över lite igår ändå, kom hem bara lite senare än vanligt. För att underhålla Kiron på eftermiddagen så tog jag fram målarfärger och pennor och han fick sitta och kluddra. Han tyckte det var jätteroligt!
Passade också på att göra hans handavtryck i baby-albumet, skulle egentligen gjorts när han fyllde 2 men minnet är bra men kort. Så här ser iallafall det ut vid hans 1-års respektive 2-"årsdag"! Handen har vuxit mycket! Tänk att den här stora killen vi har här hemma varit lika liten som Tiril för inte så längesen...vad mycket man varit med om dessa snart 2,5 år som mamma! Vad gjorde man egentligen innan han kom? I övrigt ser ni att det gapar ganska tomt i albumet...det är jag som är så efter med att fylla i och sätta i kort...

1 kommentar:

Anonym sa...

jobbigt att ni fortfarande är så förkylda. men jättesöt både Kiron o Tiril är, älskar också bodysuits=). ja tiden gå ju fort, vad livet måste varit tråkigt innan man fick barn.

hoppas ni kryar på er snart!! kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...