måndag 15 mars 2010

Sovmorgon, att försöka hinna, och vår gårdag.

Helt underbart! Ammade dottern vid 7.30, la mig sen ner och blundade för en stund och vaknade av att Kiron öppnade sin dörr vid 9! Oj.

Han och jag hann fixa oss innan dottern alarmerade. Bajsat igenom som vanligt, så tvättmaskinen går, som vanligt. Har sedan ätit frukost, ammat och läst bloggar, bytt bajsblöja på sonen, ringt MVC och lämnat meddelande...ska nu strax tömma diskmaskinen och börja fylla den igen, slå in och väga lite Tradera-paket om jag hinner, och även försöka hinna maila vinnarna...Som sagt, vi får se vad vi hinner, är väl snart lunchdags också. Och en promenad vill man ju också ta, soligt ute idag igen.
M ska eventuellt jobba över idag, tråkigt, men men...
Ia och barnen kommer nog en stund i eftermiddag och håller oss sällskap.Tiril har sin gula omlottströja med tågmönster, och matchande vita joggingbyxor till! Detta set sydde jag nån vecka innan hon kom!
Igår fick gostumpan träna nacken litegrann, gick rätt bra att ligga på mage en stund, inte mycket protester, storebror gallskrek så snart vi la honom på mage...
Sen är det ju mysigt att ligga och titta på när storebror grejar också...
Vi tog en liten shoppingtur igår, hehe, två butiker, tre om man räknar med Coop...=) Var upp på Jysk och köpte lite vaxduk att sy av och ram med lera för Tirils hand och fot-avtryck!
Sen Dollar och köpte lite smått och gott, bla. några söta örngott.
Veckohandling på Coop också då...
Sen var jag effektiv och lagade både makaronipudding till idag, och lax och potatis som vi åt igår. =) Känns skönt idag att slippa laga mat!
På kvällen gjorde vi Tirils hand och fotavtryck i leran...Ska hitta en fin bild att sätta i ramen också, så får ni se när den är klar! La mig tidigt, kring 20.45, amning innan man kunde försöka sova.
Imorgon när Kiron är på dagis ska jag försöka snoka fram babygymmet, se om hon är intresserad av det, hon älskar ju nallarna ovanför skötbordet så hon kanske kan kika lite på gymmet. Får se om hon får ha det ifred, misstänker att det bara blir de stunder storebror är på dagis, annars är de flesta leksakerna "hans"!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...