fredag 26 mars 2010

Åter till jobb, snart födelsedag, temp-kamp och Kråke-bok!

Idag är M på jobbet, han är inte helpigg men de har så mycket att göra på jobbet så det känns som om han inte kan vara hemma mer. Han har också tänkt jobba extra på söndag och till veckan. Han fyller år på tisdag, så vi får nog lite besök i helgen också! Och han har lovat att följa mig ner på stan för att prova lite ev. födelsedagspresenter...Tiril är om möjligt ännu mer täppt och snuvig nu, ger näsdroppar regelbundet (får bara ge 4 ggr per dygn...) Kiron verkade nästan fått återfall igår kväll, för han bad om läsning och lelle nästan en timme tidigare än vanligt, och ville sen direkt sova, och somnade också. Vi tog ingen temp men han kändes lite varm. Är en sån himla kamp att ta tempen på honom så det undviker vi gärna, han blir helt hysterisk! Vi ska köpa en örontemp, vet att de inte är lika pålitliga men vi mår alla så dåligt av att slåss för att kolla om han har feber...
Jag mår sådär, fortfarande slut och har ont i halsen och lite hosta, men allt som allt bättre.
Får se om man hinner med nåt "extra" idag, behöver skicka in bilder, rensa lite i garderob, och fota och lägga ut på Tradera. Troligen blir det inte idag...
Idag blir det en variant av "Coq au vin" till middag, utan fläsk! =) Har gjort den några gånger tidigare, jättegod! Också blir det väl att kika på "Let´s Dance" så länge jag orkar, får se vem som vann imorgon på reprisen! Imorgon blir det bytardag igen, i Domkyrkans församlingsgård denna gång, brukar vara en bra bytardag!
Igår fick Kiron ett paket i brevlådan, var från "Kråkes Bokklubb", jag accepterade deras erbjudande om provpaket, och i detta paket var det en ryggsäck och boken "Kråkes förskola" som vi läste igår. Verkar vara riktigt bra böcker om vardagssituationer för barn! Men de är ju inte superbilliga, tycker jag iallafall, 119+29.90 porto varje månad...detta första paket bara 59 kr totalt. Minns när Kiron var bebis var vi med först i Go-boken (blev dyra paket!!!) och sen Barnens bokklubb, jättebra böcker, men vi hade inte råd att vara med i längden. Blir nog lika här också, bättre att köpa böcker i bokhandel allteftersom man vill ha dem, eller söka begagnat.
Nu ska jag byta bajsblöja på båda barnen, de synkar varandra!

3 kommentarer:

Evelina sa...

Har du en nässug??? Det har varit KANON när barnen varit förkylda när de varit små!

Anonym sa...

Ja usch såna där bokklubbar är verkligen inte billiga, vi har tagit några såna där öppningserbjudanden för att avsluta när vi fått det blligaste, är för dyrt annars!!

jobbigt att kiron inte vill ta tempen, Noah bryr sig inte alls, jätteskönt för oss, men är till nackdel pga våra tempglada förskolefröknar dårå.

hoppas du får en rolig dag idag med klädbytardag o allt=).

kram!

Maria sa...

Hoppas ni med kryar på er snart, så drygt med denna förkylning tycker jag.
Dyrt blir det med bok-klubbar tycker jag, brukar också ta nåt erbjudande ibland och sen gå ut på en gång. Bättre som du säger att köpa nån gång ibland och helst begagnade! =)

Bajssynkning haha! Jag har aldrig haft 2 blöjbarn samtidigt och det har varit rätt skönt faktist! ;) Hoppas nu att Gabriel snart ska finna intresset att gå på pottan och verkligen göra något på den också, inte bara låtsas för att sen gå iväg och kissa på golvet istället hehe..

Kram på er och krya på er!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...