måndag 22 mars 2010

Mer förkylt, mer jobb, fika och besök.

Ja nu är verkligen hela familjen förkylda...lillan är täppt, jag låg stundvis vaken inatt och lyssnade oroligt på hennes snörvlande...lilla stackarn. Och Kiron hostar. Själv känner jag mig febrig och slut...M jobbar och verkar må relativt bra. Han har fått veta idag att han får fortsätta jobba en månad till. Det är ju bra! =)
Han hade tänkt jobba över idag men vi får se hur det blir, om vi här hemma orkar (läs: jag.)
Kiron har då energi trots att han är sjuk, verkar nästan värre än vanligt idag, eller om det är jag som har mindre tålamod...Men han blir nog hemma från dagis i veckan ändå.
Igår for vi ner på Technichus och fikade, var mysigt att komma iväg, jag känner mig ibland så isolerad här hemma utan körkort osv. Technichus är ett så bra ställe att fika med barn, gott om plats och roliga saker att greja med! Kiron åt lunch, pannkakor med grädde, och vi tog varsin smarrig macka, min med kyckling-cyrryröra! =)
Tiril fick lunch hon också. =)
Kiron myste när pappa var med!
Tiril växer ju så det knakar, fastän hon var 57 cm lång vid sista mätningen har jag ännu inte rensat hennes garderob på allt i stl. 56, men måste nog göra det framöver...Hon fick inviga overallen i stl. 62 igår, en vit P.OP som hon ärvt efter Kiron! =)
Kiron växer också galet fort, får göra en rensning där också väldigt snart, köper vi nåt till honom nu blir det bara i stl.104 även om han fortfarande kan ha 98 på en del också. Men som sagt, snart blir det stor-rensning här hemma inför sommar-garderoben!
På eftermiddagen fick vi besök av farmor Haidie och Voitto, de stannade och åt pizza med oss.=) Haidie förärades med ett av Tirils berömda leenden, och blev så glad! Men vem blir inte det?! =)
Goflickan!
Nu hoppas vi denna förkylning går över snabbt och inget förvärras! Vi vill vara friska till påsk (minst!)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Usch vilken förkylning ni verkar ha drabbats av=(. synd att Tiril åkte på eländet oxå. så härliga bilder på er mysiga familj, så härligt att kunna ta en fika så där.
jisses va dina ungar växer!! Noah har bara storlek 92 och det tycker jag är mycket. iofs funderar jag väl snart om han går upp till storlek 98..

stor kram på er och jag skickar en massa friska baciller på er!!

solokatt76 sa...

Ja magsjukehärvan har ersatts med hosta och feberhärva iallafall härute där vi bor. De flesta som insjuknat har varit borta från dagis i ungefär en vecka!

Hoppas Kiron inte behöver vara sjuk så länge iaf och att lillskruttan slipper hosteländet.

man blir ju extra orolig när dom är sådär små och sjuka och man inte kan veta hur sjuka dom är egentligen alla gånger...

krya på till familjen!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...